• Home
  • TIPS VAN LOCALS
  • Vaartochten

Luxe dinner cruise voor groepen

Luxe dinner cruise in een Amsterdamse salonbootVerras uw gasten met een diner vaartocht over de grachten. Op een prachtige salonboot vaart u tijdens een heerlijk drie-gangendiner over de wateren van Amsterdam. Er zijn verschillende boten, passend bij uw groepsgrootte.
Duur: 2,5 uur
Aantal personen: 6-50 personen (bij grotere groepen worden meerdere boten ingezet)
Prijs: vanaf € 89,00 pp, prijs afhankelijk van groepsgrootte

De boottocht was prima verzorgd. Een mooie salonboot en een mooie route. Het diner was voortreffelijk! Een prima vaartocht en zeer zeker aan te bevelen!

lees meer

Jordanees feestje op het water

Jordanese feestbootEen typisch Jordanees feestje op het water.

Hoe een echt Amsterdams feestje gevierd moet worden, dát weten ze wel op deze gezellige boot... het wordt niet voor niets dé Amsterdamse feestboot genoemd! Aan boord is de typisch Jordanese sfeer niet te missen; de boot is versierd met frivole kleedjes, verschillende antieke stoelen en sfeervolle authentieke lampenkapjes. 

Lees meer

Rederij 't Smidtje

Smidtje ALFBij deze rederij laten ze u graag ervaren dat Amsterdam het mooist is vanaf het water! Lunchen, dineren, vergaderen of borrelen. Zelfs ontbijten behoort tot de mogelijkheden, met bijvoorbeeld het frisse Rise and Shine arrangement. Aan de hand van uw wensen kijken wij vervolgens welke boot het best bij uw arrangement en/of gezelschap past.

Lees meer

Rederij Friendship

Rondvaart op sloep in AmsterdamKom mee op de Luxury Amsterdam experience en beleef Amsterdam vanaf het water! Stap aan boord van één van de unieke en trendy boten voor een rondvaart in de grachten en geniet van onze mooie stad zoals locals doen, met je vrienden en een drankje. Of plan je eigen event op het water en reserveer een privé sloep voor een mooie vaartocht met familie, kennissen of relaties.

The Luxury Amsterdam Experience
Duur: 1 uur
Vanaf 1 persoon
Prijs: € 15,00 per persoon/€ 8,50 voor kids, incl. BTW.

Lees meer

Luxe dinner cruise Amsterdam - individueel

Salonboot achterLuxe dinner cruise, al te reserveren vanaf 2 personen: geniet van Amsterdam terwijl u door de wereldberoemde grachtengordel vaart op een klassieke salonboot. De prachtige boot uit 1898 is compleet gerestaureerd volgens de hedendaagse normen m.b.t. comfort, mét behoud van authentieke details. Een onvergetelijke ervaring: in stijl genieten van een hoogstaand drie gangen a la carte diner op een van de mooiste boten van Amsterdam.

We hebben genoten van een geweldige avond. De ambiance, de sfeer, het heerlijke eten en ondertussen ook nog genieten van Amsterdam vanaf het water, het was een ervaring om nog lang van na te genieten!

Lees meer

Rondvaart in een salonboot

Rondvaart salonboot In 1,5 uur alle highlights van Amsterdam zien vanaf het water? Een rondvaart over de grachten is één van de beste manieren om kennis te maken met oud en huidig Amsterdam. Amsterdam Boat Center biedt een unieke vaartocht in stijl, op deze luxe, klassieke salonboot! Tijdens deze vaartocht is de schipper jouw gids. Vaar langs o.a. monumenten uit de Gouden Eeuw, de zeven bruggetjes en nog veel meer moois in de oude stad!

Duur: 1,5 uur
Deelname vanaf 1 persoon
Prijs: € 25,00 per persoon (€ 15,00 voor kinderen 4-12 jaar), inclusief koffie/thee

Uitstekende cruise in prachtige salonboot van een eeuw oud! Kapitein Eddy is ook een zeer vriendelijke gids, met geweldige anekdotes en grote kennis van de stad. Ik geef het een 10! Echt een 'must do' als je in Amsterdam bent.

lees meer

Luxe sloepvaartocht voor groepen

luxe sloepvaartochtAmsterdamse sloepvaartochten 2.0: het varen op de grachten in een nieuw jasje gestoken.

Sloepvaren koud en alleen voor kleine groepjes? Deze luxe sloepen onderscheiden zich door voorzien te zijn van de nieuwste snufjes. Zo kunnen deze sloepen volledig overdekt worden met een doorzichtige overkapping en kan de sloep verwarmd worden in het geval van slecht weer. Op mooie dagen wordt er uiteraard wel zonder overkapping gevaren om extra van de zon te genieten.

Lees meer

Rederij De Nederlanden

Nederlanden City TenderDe mooiste boten van Amsterdam huur je bij Rederij De Nederlanden: dé specialist in sfeervolle vaararrangementen in en rond Amsterdam. Met een klassieke vloot salonboten, grachtenboten en havenschepen hebben zij voor iedere gelegenheid, van 4 tot 175 personen, de perfecte boot. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige borreltocht met familie, vrienden of collega’s op trekschuit de Hildebrand (1880), het oudste nog varende passagiersschip van Nederland.

Lees meer

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl