Agenda

Raadpleeg de agenda voor je bezoek aan de Amsterdam centrum. Staat er niets voor je bij? Een wandelroute of speurtocht kan altijd!

Amsterdam Light Festival

t/m 23 januari 2022

Tijdens deze 10e editie van het Amsterdam Light Festival worden de mooiste lichtkunstwerken van de afgelopen jaren getoond. Vanwege de coronamaatregelen mag er dit jaar helaas niet gevaren worden, maar gelukkig is het mogelijk erlangs te lopen: tussen 17.00 en 22.00 uur staan de lichten aan.

Amsterdam Light Festival

Chinees Nieuwjaar

1 februari 2022

Het jaar van de Tijger wordt zo feestelijk gevierd als de coronamaatregelen het toelaten. De traditionale leeuwendans door Chinatown begint bij de Boedhistische Tempel en gaat vervolgens langs de Chinese ondernemers om geluk te brengen. Normaliter zijn er de zaterdag erna ook festiviteiten maar of dat dit jaar ook zo is, hangt van de coronamaatregelen af.

Chinees Nieuwjaar Amsterdam

Valentijnsdag

14 februari 2022

Kom met jouw liefde naar het historische hart van Amsterdam voor de meest romantische Valentijnsdag ooit! Wandel langs de oudste grachten en door smalle steegjes en eindig met een High Wine bij kaarslicht.

Valentijnsdag in Amsterdam

Nationale Tulpendag

21 januari 2023

Vier de officiële start van het tulpenseizoen en kom gratis een bosje tulpen plukken in de kleurrijke pluktuin voor het Koninklijk Paleis op de Dam. Op zaterdag 21 januari staan maar liefst 200.000 tulpen klaar om geplukt te worden en jouw huis op te vrolijken. De vorige twee edities konden helaas niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, daarom is Tulpendag 2023 extra speciaal!

Nationale Tulpendag Amsterdam
Nieuwsbrief