VOC Diner met actrice

koopvrouw VOCTijdens dit privédiner geheel in VOC sfeer komt een bonte stoet aan vrouwfiguren voorbij, die ieder hun verhaal vertellen over hun leven in de Gouden Eeuw. Na deze avond zal de VOC tijd niet enkel meer als mannengeschiedenis bekend staan!
"Hijs de zeilen, het avontuur kan beginnen!"

Duur: 3 uur
Prijs: € 85,00 p.p., incl. voorstelling, VOC maaltijd, proeverijen en dranken, excl. btw
Voor privégroepen vanaf 16 personen, maximaal 35 personen

"Origineel, goed geacteerd en zéér gezellig. De gastvrouw Ingrid is een multi-talent!" 

Lees meer

Burlesque Dinnershow

Dinnershow Moulin Rouge stijl AmsterdamBent u op zoek naar een mooi avondprogramma waarin lekker eten en entertainment een mooie combinatie vormen? Dan is deze burlesque dinnershow op deze geweldige Amsterdamse locatie wellicht iets voor u! Gegarandeerd een geweldige avond uit met muziek, dans, zang en heerlijk eten.

Duur: 3 tot 4 uur
Prijs: € 55,00 per persoon, incl. BTW
Vanaf 2 personen, ook groepsreservering mogelijk

"We enjoyed the show and the atmosphere! We had a great evening!"

Lees meer

Dinnershow Casablanca Variété

Dinnershow op de ZeedijkU kunt bij Casablanca Variété terecht voor een spectaculaire dinnershow. Terwijl u geniet van een uitstekend drie gangen diner, wordt u tussen de gangen door verrast met bijzondere optredens. Zelfs de kok heeft een circus-verleden! Samen met de artiesten en de bediening staat hij garant voor een onvergetelijke avond.

Duur: ca. 3 uur
Prijs: Dinnershow vanaf € 34,95 p.p.
Vanaf 2 personen, ook groepsreserveringen mogelijk (max. 80 ps.)

Lees meer

Privé diner in 18e eeuws grachtenpand

Prive diner 18e eeuws grachtenpand AmsterdamKom stijlvol dineren in de eetkamer van een prachtig 18e eeuws pand aan de mooiste gracht van Amsterdam. Voor als u echt iets te vieren heeft of gewoon eens groots wil uitpakken. Deze geweldige locatie wordt alom geprezen om de prachtige aankleding, de warme sfeer en het voortreffelijke eten.

Duur: ca. 4 uur
Prijs: € 110,00 p.p. excl. BTW
Locatie geschikt voor 10-28 personen

"Het was een groot succes. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wat een mooie locatie!"

lees meer

Privé diner in 16e eeuwse huiskamersfeer

Prive diner Amsterdam

Waan je in 16e eeuwse sferen in deze prachtige locatie; waar vele groepen van verschillende grootten terecht kunnen voor een uniek privé diner. Verschillende zalen, ieder uniek en sfeervol ingericht, variërend voor een intiem diner voor max. 16 personen, tot een groots diner met meer dan 100 personen.

Duur: ca. 3 uur
Prijs: in overleg
Vanaf ca. 10 personen, tot maximaal 116 personen in één ruimte

Lees meer

Privé diner in VOC sfeer

Prive diner in voormalige VOC Scheepswinkel in AmsterdamIn het historische hart van Amsterdam, gebouwd tussen twee grachten, vindt u deze private dinner locatie. Het statige pand dateert uit de 17e eeuw, toen Nederland een machtig land was. Het gebouw ademt nog steeds de magische sfeer van deze Gouden Eeuw.

Duur:3 tot 4 uur
Prijs: € 115,00-150,00 p.p. (afhankelijk van menukeuze), inclusief dranken
Deze locatie is geschikt voor groepen van 20 tot 50 personen

Lees meer

Privé diner in theater

Diner voor groepen in theater in AmsterdamEen bijzonder ‘operadiner’ of high tea in een sfeervol, intiem theater in hartje Amsterdam.
Heeft u iets te vieren? Het Amsterdams Marionetten Theater verzorgt speciaal voor uw gezelschap een opera diner, een opera high tea of een receptie, op een door u gewenste datum.

Duur: ca. 3 uur
Prijs: In overleg
Aantal gasten bij dineropstelling: 12 - 52

Lees meer

Running Dinner in Amsterdam

Running Dinner in AmsterdamDe oude stad van Amsterdam kent zóveel leuke restaurantjes; die zou u eigenlijk allemaal eens moeten proberen! Verras uw groep met een Running Dinner: een heerlijk driegangendiner waarbij u iedere gang in een ander restaurant voorgeschoteld krijgt. Lopend, fietsend of varend: alles is mogelijk.

Duur: 4 tot 5 uur
Prijs: € 49,50 per persoon
Vanaf 10 personen (kleinere groepen: minimum € 495,00)

"Het was enorm goed bevallen, ze waren zeer tevreden met alles, de schipper, de restaurants, helemaal top. We komen graag weer, bedankt voor de organisatie."

lees meer

Chique privé diner in sociëteitsgebouw

Prive diner op de DamDe atmosfeer van begin 1900 met het gemak van vandaag: De high quality venue combineert een klassieke stijl met een eigentijdse keuken. Een diner in de bibliotheek of in de oude kluis; hier kunt u in intieme sfeer een evenement organiseren aan één van de bekendste pleinen van Nederland.

Duur: ca. 4 uur
Prijs: vanaf € 85,00 p.p. excl. BTW
Diverse zalen, geschikt voor 8-150 personen

"Heel erg bedankt dat jij met deze locatie bent gekomen, het was fantastisch."

Lees meer

Luxe diner vaartocht individueel

Luxe dinner cruise AmsterdamEen diner op deze luxe boot is al te reserveren vanaf 2 personen. Geniet van een uitstekend a la carte diner terwijl u over de grachten vaart op een klassieke salonboot. De prachtige boot uit 1898 is vakkundig gerestaureerd met behoud van authentieke details. Dit varende restaurant is uniek in Amsterdam!

Duur: 2 uur en drie kwartier
Prijs: vanaf € 110,00 pp incl. boothuur, welkomstdrankje en diner
Vanaf 2 personen, groepsreserveringen op aanvraag

Het was een onvergetelijke ervaring! De boot is prachtig en knus, de tafels zijn mooi gedekt en er was een prettige intieme sfeer. De kapitein vaart langs de mooiste plekjes van Amsterdam. Het eten en de bediening was supergoed. Een aanrader als je zin hebt in een bijzonder mooie avond!

Lees meer

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl