• Kinderen bij de stop Dam tijdens de kinderspeurtocht in Amsterdam
  • Speurtochtpakket van de kinderspeurtocht door Amsterdam Oude Stad
  • Kinderen met het speurtochtpakket in Amsterdam Oude Stad

Kinderspeurtocht Oude Stad

Amsterdam niet geschikt voor kinderen? Echt wel! Deze wandeltocht is superleuk voor kinderen van 6 t/m 12 jaar én ouders. De kinderspeurtocht door de oude stad is een perfect offline gezinsuitje in Amsterdam.

Route van de speurtocht

De wandelroute loopt langs de Nieuwmarkt, Chinatown, de Zeedijk en de Dam. Bij elke stop op de route leren de kinderen al lezend, puzzelend en rekenend over de geschiedenis van Amsterdam. De speurtocht duurt ongeveer 2,5 uur en komt onder andere langs oude stadspoorten, het kleinste huis, het Paleis op de Dam en de boeddhistische tempel.

Speurtochtpakket

Het speurtochtpakket bestaat uit een stevig klembord en een beschrijving van de stoppunten met kleurenfoto's. Op de geplastificeerde plattegrond staan de wandelroute en de stoppunten duidelijk aangegeven. Ook ontvang je een pen en de juiste antwoorden in een gesloten envelop zodat je achteraf kunt kijken hoe je gescoord hebt. Met deze speurtocht steun je ons buurtproject en de promotie van de lokale ondernemers.

Speurtocht bestellen

Het pakket kost € 25,00 en dat is inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Je kunt ermee op pad wanneer je wilt en uiteraard mag je het materiaal houden. Vul onderstaand formulier in om de Kinderspeurtocht door de Oude Stad te bestellen. Voor 16.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden via PostNL.
Vandaag of morgen op pad? De afhaallocatie is 7 dagen per week open. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een whatsapp naar 0629223277 en we vertellen je direct waar je het pakket kunt ophalen. Zet erbij om welke speurtocht het gaat en op welke naam we kunnen reserveren.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld


Kinderspeurtocht Amsterdam
  • ca. 2,5 uur

  • 6 t/m 12 jaar

  • € 25,00 per groep/gezin

  • direct verzonden

"Wat een fantastische speurtocht. Een overzichtelijke kaart, interessante informatie en leuke vragen, langs alle belangrijke bezienswaardigheden. Een betere manier om de stad te leren kennen is er wat ons betreft niet!"
"Net teruggekomen uit Amsterdam. Met de speurtocht in onze hand hebben we met onze kinderen een supertijd gehad."
"We hebben met de kinderen een heerlijke dag doorgebracht, waarbij we de speurtochtroute hebben gelopen. Absoluut de moeite waard!"
Nieuwsbrief