Skip to main content
  • Kinderen bij de stop Dam tijdens de kinderspeurtocht in Amsterdam
  • Speurtochtpakket van de kinderspeurtocht door Amsterdam Oude Stad
  • Kinderen met het speurtochtpakket in Amsterdam Oude Stad

Kinderspeurtocht Oude Stad

Haal de speurtocht op bij het startpunt en krijg € 5,00 korting! LET OP: de afhaallocatie is gesloten op dinsdagen en wegens vakantie van 22 juli t/m 6 augustus. De speurtocht ophalen is dan niet mogelijk.

Amsterdam niet geschikt voor kinderen? Echt wel! Deze wandeltocht is superleuk voor kinderen van 6 t/m 12 jaar én ouders. De kinderspeurtocht door de oude stad is een perfect offline gezinsuitje in Amsterdam.

Route van de speurtocht

De wandelroute loopt langs de Nieuwmarkt, Chinatown, de Zeedijk en de Dam. Bij elke stop op de route leren de kinderen al lezend, puzzelend en rekenend over de geschiedenis van Amsterdam. De speurtocht duurt ongeveer 2 uur en komt onder andere langs oude stadspoorten, het kleinste huis, het Paleis op de Dam en de boeddhistische tempel.

Inhoud speurtochtpakket

De speurtocht bestaat uit een stevig klembord en een beschrijving van de stops met kleurenfoto's. Op de geplastificeerde plattegrond staan de wandelroute en de stops duidelijk aangegeven. Ook ontvang je een pen en de juiste antwoorden in een gesloten envelop zodat je achteraf kunt kijken hoe je gescoord hebt.

Speurtocht bestellen

Het materiaal kost € 25,00 incl. verzending binnen Nederland via PostNL. Je kunt op pad met de speurtocht wanneer je wilt en uiteraard mag je het materiaal houden. Voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden via PostNL. Vandaag of morgen op pad? Klik hier om af te halen met € 5,00 korting! (de afhaallocatie is gesloten op dinsdagen en van 20 juli t/m 6 augustus wegens vakantie)

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld

Kinderspeurtocht Amsterdam
  • ca. 2 uur
  • 6 t/m 12 jaar

  • € 25,00 per groep/gezin

  • direct verzonden via PostNL

Reacties

"Wat een fantastische speurtocht. Een overzichtelijke kaart, interessante informatie en leuke vragen, langs alle belangrijke bezienswaardigheden. Een betere manier om de stad te leren kennen is er wat ons betreft niet!"
"Net teruggekomen uit Amsterdam. Met de speurtocht in onze hand hebben we met onze kinderen een supertijd gehad."
"We hebben met de kinderen een heerlijke dag doorgebracht, waarbij we de speurtochtroute hebben gelopen. Absoluut de moeite waard!"
"Complimenten voor de speurtocht door de oude stad. Wij hebben enorm genoten en weer veel geleerd over onze stad. Dank jullie wel!"
Nieuwsbrief