Skip to main content

Kinderspeurtocht Jordaan

Ontdek de Jordaan met zijn hofjes, standbeelden en gezellige markten. Bezoek het Oud Hollandsche snoepwinkeltje, ontdek verborgen hofjes en leer de zwembadpas. Op de route zijn veel speeltuintjes waar je je energie kwijt kunt. Leuk voor kinderen én ouders! Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Een perfect offline gezinsuitje in de buitenlucht!

Route van de speurtocht

Met deze speurtocht wandel je langs de Noordermarkt, over de grachten, langs de Westermarkt en via de Tuinstraat en Lindengracht weer terug naar de Noordermarkt. Bij elke stop leren de kinderen al lezend, puzzelend en rekenend over de geschiedenis van de Jordaan. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en komt o.a. langs de Noordermarkt, de Westerkerk, het Anne Frankhuis en het Oud Hollandsche snoepwinkeltje. Voor het beantwoorden van de speurtochtvragen is het niet noodzakelijk om ergens naar binnen te gaan.

Inhoud speurtochtpakket

De speurtocht bestaat uit een stevig klembord en een beschrijving van de stops met kleurenfoto's. Op de geplastificeerde plattegrond staan de wandelroute, de stops én alle speeltuintjes aangegeven. Ook ontvang je een pen en de juiste antwoorden in een gesloten envelop zodat je achteraf kunt kijken hoe je gescoord hebt.

Speurtocht bestellen

Het materiaal kost € 25,00 incl. verzending binnen Nederland via PostNL. Je kunt op pad met de speurtocht wanneer je wilt en uiteraard mag je het materiaal houden. Voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden via PostNL.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld


Kinderspeurtocht Jordaan Amsterdam
  • ca. 2 uur

  • 6 t/m 12 jaar

  • € 25,00 per groep/gezin incl. verzendkosten

  • direct verzonden via PostNL

Reacties

"Bedankt voor deze mooie speurtocht. Zo leuk en goed en afwisselend, top!"

"Gisteren de Jordaanspeurtocht gedaan met mijn dochters, een vriendin en haar dochter. Het was echt een feestje; leuke weetjes, speeltuintjes, even koffie en tosti bij de Blaffende Vis, gewoon genieten!"

"Afgelopen zaterdag hebben we enorm genoten van de speurtocht en van de terrassen waar we een plekje konden bemachtigen. Ik heb het aangeraden in m'n omgeving!"
Op Reistips met Kids staat een superleuk verslag van de Kinderspeurtocht door de Jordaan.
Nieuwsbrief