Kinderspeurtocht Jordaan

Ontdek de Jordaan met zijn hofjes, standbeelden en gezellige markten. Bekijk het Muizenhuis, bezoek het Oud Hollandsche snoepwinkeltje en leer de zwembadpas. Op de route zijn veel speeltuintjes waar je je energie kwijt kunt. Leuk voor kinderen én ouders! Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Een perfect offline gezinsuitje in de buitenlucht!

Route van de speurtocht

De wandelroute loopt langs de Noordermarkt over de grachten, langs de Westermarkt en via de Tuinstraat en Lindengracht weer terug naar de Noordermarkt. Bij elk stoppunt leren de kinderen al lezend, puzzelend en rekenend over de geschiedenis van de Jordaan. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en komt o.a. langs het Muizenhuis, de Westerkerk, het Anne Frankhuis en het Oud Hollandsche snoepwinkeltje. Het is mogelijk dat sommige locaties gesloten zijn op bepaalde dagen. Voor het beantwoorden van de speurtochtvragen is het echter niet noodzakelijk om naar binnen te gaan.

Inhoud speurtochtpakket

De speurtocht bestaat uit een stevig klembord en een beschrijving van de stoppunten met kleurenfoto's. Op de geplastificeerde plattegrond staan de wandelroute, de stoppunten en alle speeltuintjes aangegeven. Ook ontvang je een pen en de juiste antwoorden in een gesloten envelop zodat je achteraf kunt kijken hoe je gescoord hebt.

Speurtocht bestellen

Het pakket kost € 25,00 incl. verzending binnen Nederland. Je kunt ermee op pad wanneer je wilt en uiteraard mag je het materiaal houden. Voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden via PostNL.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld


Speurtocht voor kinderen Jordaan Amsterdam
  • ca. 2 uur

  • 6 t/m 12 jaar

  • € 25,00 per groep/gezin incl. verzendkosten

  • direct verzonden via PostNL

"Bedankt voor deze mooie speurtocht. Zo leuk en goed en afwisselend, top!"

"Gisteren de Jordaanspeurtocht gedaan met mijn dochters, een vriendin en haar dochter. Het was echt een feestje; leuke weetjes, speeltuintjes, even koffie en tosti bij de Blaffende Vis, gewoon genieten!"

"Afgelopen zaterdag hebben we enorm genoten van de speurtocht en van de terrassen waar we een plekje konden bemachtigen. Ik heb het aangeraden in m'n omgeving!"
Op Reistips met Kids staat een superleuk verslag van de Kinderspeurtocht door de Jordaan.
Nieuwsbrief