Kinderspeurtocht Jordaan

Ontdek de Jordaan met zijn hofjes, standbeelden en gezellige markten. Bekijk het Muizenhuis, bezoek het Oud Hollandsche snoepwinkeltje en leer de zwembadpas. Op de route zijn veel speeltuintjes waar je je energie kwijt kunt. Leuk voor kinderen én ouders! Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en een perfect corona-proof gezinsuitje in Amsterdam.

Route van de speurtocht

De wandelroute loopt langs de Noordermarkt over de grachten, langs de Westermarkt en via de Tuinstraat en Lindengracht weer terug naar de Noordermarkt. Bij elk stoppunt leren de kinderen al lezend, puzzelend en rekenend over de geschiedenis van de Jordaan. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en komt o.a. langs het Muizenhuis, de Westerkerk, het Anne Frankhuis en het Oud Hollandsche snoepwinkeltje. Vanwege de coronamaatregelen is het mogelijk dat sommige locaties gesloten zijn op bepaalde dagen. Voor het beantwoorden van de speurtochtvragen is het echter niet noodzakelijk om naar binnen te gaan.

Inhoud speurtochtpakket

De speurtocht bestaat uit een stevige beschermmap en een beschrijving van de stoppunten met kleurenfoto's. Op de geplastificeerde plattegrond staan de wandelroute, de stoppunten en alle speeltuintjes aangegeven. Ook ontvang je een pen en de juiste antwoorden in een gesloten envelop zodat je achteraf kunt kijken hoe je gescoord hebt. Met deze speurtocht steun je ons buurtproject en de promotie van de lokale ondernemers.

Speurtocht bestellen

Het pakket kost € 25,00 incl. verzending binnen Nederland. Je kunt ermee op pad wanneer je wilt en uiteraard mag je het materiaal houden. Voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden via PostNL. Vandaag of morgen op pad? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of whatsapp: 0629223277 en we vertellen waar je de speurtocht kunt ophalen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld


Speurtocht voor kinderen Jordaan Amsterdam
  • ca. 2,5 uur

  • 6 t/m 12 jaar

  • € 25,00

  • direct verzonden

  • Alyt van Reistips met kids heeft onze Jordaan en grachtenspeurtocht voor kinderen gewandeld en daar een superleuk verslag over geschreven! Kijk hier voor haar bevindingen.

Nieuwsbrief