Kinderspeurtocht Amsterdam Oude Stad

Kidsproof Digitale Sticker4 72dpiAmsterdam niet geschikt voor kinderen? Echt wel! Deze wandeltocht is superleuk voor kinderen én ouders! Een perfect corona-proof offline gezinsuitje in Amsterdam. 
Nu met € 5,00 Kidsproof korting voor € 20,00 i.p.v. € 25,00!

Route van de speurtocht

De wandelroute loopt langs de Nieuwmarkt, Chinatown, de Zeedijk en de Dam. Bij elk stoppunt leren de kinderen al lezend, puzzelend en rekenend over de geschiedenis van Amsterdam. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en komt onder andere langs oude stadspoorten, het kleinste huis, het Paleis op de Dam en de boeddhistische tempel.

Inhoud speurtochtpakket

De speurtocht bestaat uit een stevig klembord en een beschrijving van de stoppunten met kleurenfoto's. Op de geplastificeerde plattegrond staan de wandelroute en de stops duidelijk aangegeven. Ook ontvang je een pen en de juiste antwoorden in een gesloten envelop zodat je achteraf kunt kijken hoe je gescoord hebt. Je haalt het pakket op vlakbij de start van de route en na afloop mag je het materiaal houden.

Speurtocht bestellen

Kidsproof Digitale Sticker5 96dpiBestel met Kidsproof korting voor € 20,00!

Na verzending van het formulier betaal je veilig via Ideal. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met instructies waar je het speurtochtpakket kunt ophalen. Let op: check de spamfolder als je niets ontvangt.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld
Ongeldige invoer

Kinderspeurtocht Amsterdam Oude Stad
  • ca. 2,5 uur

  • 6-12 jaar

  • € 20,00 (normaal € 25,00)

  • ophalen vlakbij startpunt

"Complimenten voor de speurtocht door de oude stad. Wij hebben enorm genoten en weer veel geleerd over onze stad. Dank jullie wel!"

"We hebben genoten. Hele leuke dag gehad. Jullie hebben het superleuk opgezet. Gelijk bij de bakker een croissantje gekocht. Alles lag al klaar. Perfect. Aanrader."

Nieuwsbrief