Kinderspeurtocht Jordaan

Kidsproof Digitale Sticker4 72dpiLeuk voor kinderen én ouders! Ontdek de Jordaan met zijn hofjes, standbeelden en gezellige markten. Bekijk het Muizenhuis, bezoek het Oud Hollandsche snoepwinkeltje en doe de zwembadpas. Op de route zijn genoeg speeltuintjes waar je je energie kwijt kunt. Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en een perfect corona-proof offline gezinsuitje in de buitenlucht, ook tijdens een lockdown.
Nu € 5 korting: € 20 i.p.v. € 25!

Route van de speurtocht

De wandelroute loopt langs de Noordermarkt over de grachten, langs de Westermarkt en via de Tuinstraat en Lindengracht weer terug naar de Noordermarkt. Bij elke stop leren de kinderen al lezend, puzzelend en rekenend over de geschiedenis van de Jordaan. De wandeling duurt ca. 2,5 uur en komt o.a. langs het Muizenhuis, de Westerkerk, het Anne Frankhuis en het Oud Hollandsche snoepwinkeltje. Vanwege de coronamaatregelen is het mogelijk dat sommige locaties gesloten zijn op bepaalde dagen. Voor het beantwoorden van de speurtochtvragen is het echter niet noodzakelijk om naar binnen te gaan.

Er is ook een kinderspeurtocht door de Oude Stad.

Inhoud speurtochtpakket

De speurtocht bestaat uit een stevig klembord en een beschrijving van de stoppunten met kleurenfoto's. Op de geplastificeerde plattegrond staan de wandelroute, de stops en alle speeltuintjes aangegeven. Ook ontvang je een pen en de juiste antwoorden in een gesloten envelop zodat je achteraf kunt kijken hoe je gescoord hebt. Je haalt het pakket op vlakbij de start van de route en na afloop mag je het materiaal houden.

Speurtocht bestellen

Bestel de speurtocht € 20,00. Vul onderstaand formulier in en betaal veilig via Ideal. In de bevestigingsmail staat het afhaaladres, vlakbij het startpunt van de speurtocht. Hier kun je terecht van dinsdag t/m zaterdag van 11.00-18.00 uur, op zondag van 13.00-18.00 uur. Let op: maandag gesloten.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld
Ongeldige invoer

Speurtocht voor kinderen Jordaan Amsterdam
  • ca. 2,5 uur

  • 6-12 jaar

  • € 20,00 (normaal € 25,00)

  • ophalen vlakbij startpunt
"Gisteren de Jordaan speurtocht gedaan met mijn dochters, een vriendin en haar dochter. Het was echt een feestje; leuke weetjes, speeltuintjes, even koffie en tosti bij de Blaffende Vis, gewoon genieten!"
Nieuwsbrief