Skip to main content

Running dinner

De oude stad van Amsterdam kent zóveel leuke restaurantjes; die zou je eigenlijk allemaal eens moeten proberen! Verras jouw groep met een running dinner: een heerlijk driegangendiner waarbij je iedere gang in een ander restaurant nuttigt. Lopen, fietsen of varen tussen de gangen: alles is mogelijk.

Drie gangen, drie restaurants

Wij stellen samen met jou een combinatie van de leukste en gezelligste eetcafés en restaurants samen. Tussen de gangen lopen jullie naar het volgende restaurant, zodat het eten kan zakken en er weer ruimte is voor de volgende gang. Wij bieden een grote keuze aan restaurants en zorgen ervoor dat zij middels een leuke route met elkaar verbonden zijn.

Uitbreidingen running dinner

Tijdens het lopen naar de verschillende restaurants meer over de stad te weten komen? Een gids die Amsterdam op zijn duimpje kent en jullie kan rondleiden tussen de gangen door is een mooie toevoeging. Het is ook mogelijk om dit arrangement uit te breiden tot een running dinner cruise; jullie varen dan in een salonboot van restaurant naar restaurant voor de verschillende gangen terwijl je kunt genieten van een rondvaart over de Amsterdamse grachten. De running dinner cruise is uiteraard ook te combineren met een gids die je tijdens het varen meer vertelt over de stad.

De prijs per persoon is inclusief driegangendiner bij drie verschillende restaurants, reserveringskosten en de BTW. De prijs is exclusief dranken tijdens het diner; deze kunnen jullie ter plaatse afrekenen of na afloop middels een verzamelfactuur betalen. De prijs van uitbreidingen (met gids, per boot) is afhankelijk van jouw wensen en de groepsgrootte. Wij rekenen het graag vrijblijvend voor je uit en sturen je een offerte toe.

Reacties op het running dinner

"De restaurants waren prima en het eten erg lekker. Een aantal mensen komt uit Amsterdam maar zij waren nog niet eerder bij de gekozen restaurants geweest en gaan er zeker nog een keer naar terug. Het is echt iets om nog een keer te doen met de hele groep."
"Het was goed bevallen, ze waren tevreden met alles, de schipper, de restaurants, helemaal top. We komen graag weer, dank voor de organisatie."

Details

  • Minimaal 10 personen

  • ca. 4-5 uur

  • € 49,50 per persoon

Reserveren of meer info?

Nieuwsbrief