Skip to main content

Privé diner 18e eeuws grachtenpand

Kom stijlvol dineren in de eetkamer van een prachtig 18e eeuws grachtenpand. Voor als je iets te vieren hebt of gewoon eens groots wil uitpakken. Deze geweldige locatie wordt alom geprezen om de prachtige aankleding, de warme sfeer en het voortreffelijke eten.

Jouw gasten worden op persoonlijke wijze ontvangen door de gastheer en gastvrouw in hun prachtige huis aan de gracht. Na een aperitief wordt een vier-gangendiner van hoogstaande kwaliteit geserveerd. Het diner wordt bereid in de grote keuken in het souterrain, op de bel-étage (eerste verdieping) is de tafel prachtig gedekt. Het menu kan geheel naar eigen wens en smaak worden samengesteld (de gastvrouw zal een suggestie doen). Uiteraard wordt gezorgd voor een bijpassend wijnarrangement en krijgen de gasten na afloop koffie/thee en friandises geserveerd. Een ervaring om nooit meer te vergeten! Voor dit privé diner betaal je een all-inclusive prijs. Zo kom je achteraf niet voor financiële verrassingen te staan.

Reacties op het privé diner

"Onze gasten uit Oman, maar ook de Nederlandse en Indiase aanwezigen waren allen aangenaam verrast door de ambiance. De uitstekende zorg en aandacht die de gastvrouw en haar partner hebben gegeven aan het samengestelde menu, maken het dat de kwaliteit van dit diner van wereldklasse is. Ik heb zelden zoveel complimenten mogen ontvangen!"
"In 1 woord top. Geweldige locatie, mensen en eten. Absoluut genoten en iedereen zeer tevreden. Dank hiervoor."
"Iedereen heeft ontzettend genoten en was zeer te spreken over het eten, de wijnen, de ambiance en de service. Absoluut voor herhaling vatbaar."

Details

  • 10-28 personen

  • ca. 4 uur

  • All inclusive prijs: € 145,00 pp excl. btw

Reserveren of meer info?

Nieuwsbrief