• High Wine met rode wijn
  • High Wine met rosé wijn
  • High Wine: wijn spijs

High Wine

*DE HIGH WINE KAN PAS WEER GEPLAND WORDEN ALS DE HORECA OPEN KAN*
Geniet van de lekkerste wijn-spijs-combinaties in de historische binnenstad van Amsterdam. Deze High Wine wordt geserveerd in een monumentaal gebouw met sfeervol interieur en bij mooi weer op het terras. Laat je verrassen door de combinatie van heerlijke wijnen met bijpassende gerechtjes.

High Wine in Amsterdam

Deze high wine in het hart van Amsterdam omvat drie verschillende wijnen met bijpassende seizoensgerechtjes.  Je zit aan een prachtig gedekte tafel en bij elke gang wordt verteld waarom is gekozen voor die combinatie en hoe de smaken elkaar versterken. De high wine bestaat uit een klein voor-, hoofd- en nagerecht. Hoewel je daarna echt geen honger meer zult hebben, moet je er rekening mee houden dat het kleine gerechten zijn en dat het met name gaat om de wijn/spijs combinatie. Vandaar ook de aantrekkelijke prijs!

Gaat het jou echt om het wijn proeven en ben je geïnteresseerd in de bereiding, de verschillende druivensoorten en smaken van wijn? Ga dan voor een wijnproeverij in plaats van een high wine.

Praktische informatie

Een high wine duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 27,50 per persoon. Hiervoor krijg je drie proefglazen wijn, plat of bruisend water en drie seizoensgerechtjes. Het is mogelijk om rekening te houden met (dieet)wensen of allergieën. Voor een high wine met normale glazen geldt een supplement van € 6,00 per persoon. De high wine is te reserveren met 2 personen of meer. Ook groepen kunnen corona-proof genieten van de high wine: er is voldoende ruimte beschikbaar om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen.

Reserveer de high wine

Vul het formulier in om een high wine te reserveren. De high wine is pas definitief gereserveerd als je een bevestiging hebt ontvangen.


Selecteer een datum en een tijdstip
Gebruik s.v.p. alleen cijfers
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld
Vul svp een mobiel nummer in zodat wij je kunnen bereiken in geval van nood

Dit veld is verplicht

Details

  • Minimaal 2 personen, maximaal 60 personen

  • Kies zelf een datum en tijd

  • Duur: 1,5 uur

  • Prijs: € 27,50 per persoon

Nieuwsbrief