• Samen wijn proeven
  • Wijnproeverijen op een sfeervolle locatie
  • Wijn proeven in Amsterdam

Wijnproeverij

*WIJNPROEVERIJEN KUNNEN PAS WEER GEPLAND WORDEN ALS DE HORECA OPEN KAN*
De wijnproeverijen organiseren wij in een sfeervol, monumentaal gebouw in het hart van de historische binnenstad, op loopafstand van het Centraal Station. Proef de heerlijkste wijnen, terwijl de gediplomeerde sommelier haar uitgebreide kennis met je deelt. Natuurlijk is er tijdens de proeverij ook genoeg tijd om rustig met elkaar te genieten van de wijn.

Wijnproeverij in Amsterdam

Deze proeverij is voor iedereen die wil leren hoe je wijn proeft. Ben je geïnteresseerd in de bereidingswijze van wijn en de theorie achter de verschillende smaken en druiven, dan is deze wijnproeverij echt iets voor jou. Er worden vier verschillende wijnen geschonken; twee proefglazen witte wijn en twee proefglazen rode wijn. Water en brood staan op tafel om de smaak te neutraliseren. De proeverij wordt smakelijk afgesloten met een glas van jouw favoriete wijn en een bijpassende culinaire snack.

Gaat het jou niet zozeer om de theorie en wil je gewoon goede wijnen met bijpassende gerechtjes proeven en daarnaast iets weten over de wijn/spijs combinaties? Dan sluit een High Wine beter aan bij jouw wensen!

Wijn proeven

De wijnproeverij duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 28,50 per persoon. De wijnproeverij is te reserveren met 2 personen of meer. Ook groepen kunnen corona-proof wijn proeven: er is voldoende ruimte beschikbaar om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. De wijnproeverij kan ook in het Engels gegeven worden, geef svp van te voren aan als je dit wil.

Reserveer de wijnproeverij

Vul het formulier in om een wijnproeverij te reserveren. De sommelier zal vervolgens haar agenda checken en vervolgens ontvang je een bevestiging.


Selecteer een datum en een tijdstip
Gebruik s.v.p. alleen cijfers
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld
Vul svp een mobiel nummer in zodat wij je kunnen bereiken in geval van nood
Dit veld is verplicht

We hebben het super gehad! De gastvrouw was aardig en we vonden allebei dat ze echt met passie vertelde over het proces van wijn en alles wat daarbij komt kijken. De wijnen waren erg lekker dus dat was ook mooi. Echt een leuk en leerzaam dagje, als vrienden vragen waar ze een wijnproeverij kunnen boeken zal ik jullie zeker aanbevelen!
Susanne (2 pers. oktober '20)

De locatie was top en de sommelier wist ontzettend goed waar ze het over had. Goede wijnen uitgekozen en bovendien gekozen op basis van wat ze verwacht dat wij interessant/leuk zouden vinden. Daarnaast bleef de sommelier langer zitten, ze nam echt de tijd voor ons. Voor ons was het een hele prettige ervaring!

Jop (4 pers., september '20)

Details

  • Minimaal 2, max. 14 personen

  • Kies zelf een datum en tijd

  • Duur: 1,5 uur

  • Prijs: € 28,50 per persoon

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!