Historie

historische wandelingEen ervaren gids vertelt over de historische bezienswaardigheden op de wandelroute. Ontdek bijzondere plekken waar je normaal gesproken aan voorbij zou lopen!

Duur: 2 uur
Prijs: € 12,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Kleinere groepen betalen € 150,00

"Ik heb al meerdere wandelingen met een gids in Amsterdam gehad maar deze voegde iets extra’s toe. Prettige dame, zou zo weer met haar gaan wandelen!"

Tijdens de historische wandeling wandel je door de oude stad, waar ook Chinatown deel van uitmaakt. De gidsen geeft je een kijkje achter de schermen in de historische oude binnenstad. De Nieuwmarkt met de Waag, de Schreierstoren, De St. Nicolaaskerk, de Oude en de Nieuwe kerk en natuurlijk het authentieke Begijnhof... al deze bezienswaardigheden hebben hun eigen verhaal en maken deel uit van de historische wandeling.

Een wandeling op maat

Amsterdam Oude Stad heeft een groot gidsenbestand met ieder hun eigen specialisatie; heb je dus speciale wensen, wil je de rondleiding in een andere taal of wilt je de wandeling in het teken van (bijvoorbeeld) Rembrandt zetten; geef het aan ons door! Wij zorgen dat jouw groep de gids krijgt die past bij jouw wensen. Bij groepen van meer dan 20 personen wordt een extra gids ingezet.

Reserveer een wandeling met gids

Je kunt de wandeling reserveren op elke gewenste datum en tijdstip. Voor informatie of reserveringen neem je contact op.

Reacties op de historische wandeling met gids

"Toch weer nieuwe weetjes gehoord en de dame was ook erg leuk en toegankelijk. Ik heb me prima vermaakt."
"Erg informatief. Ik ben veel te weten gekomen over de geschiedenis van Amsterdam. Bovendien vond ik dat ze het erg goed deed en heel enthousiast was."
"Vooral de afwisseling vond ik leuk, en al die kleine weetjes die de gids ons vertelde."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl