Skip to main content
  • High Beer op het terras Amsterdam
  • High Beer Amsterdam in de winter
  • High Beer: bier spijs

High Beer

Bourgondische bierliefhebbers opgelet: geniet van de lekkerste bier-spijs-combinaties in de historische binnenstad van Amsterdam. De High Beer wordt geserveerd in een monumentaal gebouw met sfeervol interieur en bij mooi weer op het terras. Laat je verrassen door de combinatie van heerlijke speciaalbieren met bijpassende gerechtjes. Met dieetwensen, allergieën en ieders persoonlijke smaak wordt rekening gehouden. Als er bijvoorbeeld een vegetariër in het gezelschap is, krijgt deze persoon een aangepast menu.

Gezelligste High Beer in Amsterdam

Deze High Beer omvat drie verschillende bieren met bijpassende seizoensgerechtjes. Bij elke gang wordt verteld waarom is gekozen voor die combinatie en hoe de smaken elkaar versterken. De high beer bestaat uit een klein voor-, hoofd- en nagerecht. Hoewel je daarna echt geen honger meer zult hebben, moet je er rekening mee houden dat het kleine gerechten zijn en dat het met name gaat om de bier/spijs combinatie. Vandaar ook de aantrekkelijke prijs!

Gaat het jou echt om het bier proeven en ben je geïnteresseerd in het brouwproces, de verschillende soorten en smaken bier en hoe deze precies tot stand komen? Vraag ons dan om informatie over de bierproeverij.

Een high beer duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 34 per persoon. Hiervoor krijg je drie proefglazen bier en drie seizoensgerechtjes. Het is mogelijk om rekening te houden met dieetwensen en allergieën. Voor een high beer met volle glazen geldt een supplement van € 6 per persoon. De high beer is te reserveren met 2 personen of meer. Het is mogelijk de high beer uit te breiden naar 4 gangen (2 uur) of zelfs naar 5 gangen (2,5 uur)!

Cadeaubon High Beer

Liefhebbers van lekker eten en drinken doe je een groot plezier door ze deze high beer cadeau te geven. Stuur ons je wensen (aantal personen en of het om een high beer met proefglazen of volle glazen gaat) en wij mailen je een printbare cadeaubon met reserveringscode en een betaallink. De code is twee jaar geldig.

Reserveer de high beer

Vul het formulier in om een high beer te reserveren. De high beer is pas definitief gereserveerd als je een bevestiging hebt ontvangen en als je later nog iets wilt veranderen, kan dat natuurlijk.


Selecteer een datum en een tijdstip
Gebruik s.v.p. alleen cijfers
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld
Vul svp een mobiel nummer in zodat wij je kunnen bereiken in geval van nood

Dit veld is verplicht

  • 2-60 personen

  • Bepaal zelf datum en tijd

  • ca. 1,5 uur

  • € 34 per persoon

Meer proeverijen in Amsterdam

Nieuwsbrief