Skip to main content
  • Whiskyproeverij in het gezellige centrum van Amsterdam
  • Whiskyproeverijen met 6 verschillende soorten whisky
  • Beginners en gevorderden kunnen hier in Amsterdam whisky proeven

Whiskyproeverij in Amsterdam

Proeverij van zes soorten whisky met uitleg voor beginners en gevorderden in hartje Amsterdam. Ontdek de herkomst en smaakverschillen met de enthousiaste uitleg van whiskyfanaat Michael. Bij de whisky's worden snacks geserveerd die de smaakbeleving vergroten zoals kazen, dadels, worst en zelfs chocolade.

Whisky proeven voor beginners en gevorderden

De whiskyproeverijen voor beginners zijn voor iedereen interessant, zélfs voor mensen die denken dat ze niet van whisky houden. Er zijn ook proeverijen voor gevorderden die al veel verstand van whisky hebben. Een proeverij duurt 1,5 à 2 uur. Groepen van 4 personen of meer kunnen in overleg zelf een datum en tijdstip inplannen. Ben je met minder personen, dan is er eens per maand een whiskyproeverij op inschrijving. De whiskyproeverijen worden gegeven bij Café Zilt op de altijd gezellige Zeedijk.

Whiskyproeverij reserveren

Ga naar de website van Café Zilt voor meer informatie of het inplannen van een proeverij.

  • 4 personen of meer

  • maandelijks open proeverij voor kleinere gezelschappen

  • 1,5 - 2 uur

  • € 39,00 pp (beginners) of € 44,00 pp (gevorderden)

"De proeverij was top! Michael was gastvrij, whisky's waren super en er zaten ook lekkere hapjes bij de proeverij. Het is ons bijzonder goed bevallen."

"De meneer die over de whisky's vertelde, de service, de hoeveelheid whisky die we mochten proeven, alles was hartstikke leuk! Echt een 10 uit 10."

"We hebben 6 whisky’s mogen proeven en tussendoor heerlijke lekkernijen gekregen. De uitbater was uitermate aardig en wist veel te vertellen."

Meer proeverijen

Nieuwsbrief