• Whiskyproeverij in het gezellige centrum van Amsterdam
  • Whiskyproeverijen met 6 verschillende soorten whisky
  • Beginners en gevorderden kunnen hier in Amsterdam whisky proeven

Whiskyproeverij in Amsterdam

Proeverij van zes soorten whisky met uitleg voor beginners en gevorderden in hartje Amsterdam. Ontdek de herkomst en smaakverschillen met de enthousiaste uitleg van whiskyfanaat Michael. Bij de whisky's worden snacks geserveerd die de smaakbeleving vergroten zoals kazen, dadels, worst en zelfs chocolade.

Whisky proeven voor beginners en gevorderden

De whiskyproeverijen voor beginners zijn voor iedereen interessant, zélfs voor mensen die denken dat ze niet van whisky houden. Er zijn ook proeverijen voor gevorderden die al veel verstand van whisky hebben. Een proeverij duurt 1,5 à 2 uur. Groepen van 4 personen of meer kunnen in overleg zelf een datum en tijdstip inplannen. Ben je met minder personen, dan is er eens per maand een whiskyproeverij op inschrijving. Wij organiseren de whiskyproeverijen bij een bar op de altijd gezellige Zeedijk.

Cadeaubon whiskyproeverij

Whiskyliefhebbers doe je een groot plezier door ze een whiskyproeverij cadeau te geven. Stuur ons je wensen (aantal personen en of het om een proeverij voor beginners of gevorden gaat) en wij mailen je een printbare cadeaubon met reserveringscode en een betaallink. De code is een jaar geldig.

Reserveer een whiskyproeverij

Vul het formulier in om whiskyproeverij te reserveren. De reservering is pas definitief als wij de agenda persoonlijk gecheckt hebben. Als je later nog iets wilt veranderen, kan dat natuurlijk in overleg.


Selecteer een datum
Gebruik s.v.p. alleen cijfers
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld
Vul svp een mobiel nummer in zodat wij je kunnen bereiken in geval van nood

Dit veld is verplicht

  • 4 personen of meer

  • maandelijks open proeverij voor kleinere gezelschappen

  • 1,5 - 2 uur

  • € 36,00 pp (beginners) of € 41,00 pp (gevorderden)

"De proeverij was top! Michael was gastvrij, whisky's waren super en er zaten ook lekkere hapjes bij de proeverij. Het is ons bijzonder goed bevallen."

"De meneer die over de whisky's vertelde, de service, de hoeveelheid whisky die we mochten proeven, alles was hartstikke leuk! Echt een 10 uit 10."

"We hebben 6 whisky’s mogen proeven en tussendoor heerlijke lekkernijen gekregen. De uitbater was uitermate aardig en wist veel te vertellen."

Meer proeverijen

Nieuwsbrief