Whiskyproeverij

Deze locatie in het sfeervolle hart van Amsterdam biedt whiskyproeverijen voor beginners en gevorderden. Een whiskyproeverij bestaat uit 6 verschillende whisky's, waarbij een whiskykenner enthousiast uitleg geeft over herkomst en smaak. Bij de whisky's worden bijpassende snacks geserveerd zoals kazen, dadels, worst en chocolade. Leuk weetje; het café heeft het grootste assortiment whisky in Amsterdam en omstreken!

Beginners en gevorderden

Het assortiment bestaat uit maar liefst 127 bijzondere whisky's. Niet alleen Schotse whisky maar ook Ierse, Amerikaanse, Japanse en enkele Nederlandse whisky's sieren de planken. Gastheer én whiskykenner Michael laat je dit fantastische product proeven en deelt graag zijn kennis. De introductieproeverijen zijn voor iedereen interessant, zélfs voor mensen die denken dat ze niet van whisky houden. Uiteraard zijn er ook proeverijen voor liefhebbers die al veel verstand van whisky hebben. Het is zelfs mogelijk om de proeverij een bepaald thema te geven. Whiskyproeverij op een boot? Of whisky proeven op locatie? Het kan allemaal, neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reacties op de whiskyproeverij

"De proeverij was top! Michael was gastvrij, whisky's waren super en er zaten ook lekkere hapjes bij de proeverij. Het is ons bijzonder goed bevallen."
"De meneer die over de whisky's vertelde, de service, de hoeveelheid whisky die we mochten proeven, alles was hartstikke leuk! Echt een 10 uit 10."
"We hebben 6 whisky’s mogen proeven en tussendoor heerlijke lekkernijen gekregen. De uitbater was uitermate aardig en wist veel te vertellen."

Details

  • Vanaf 4 personen

  • Duur: 1,5 - 2 uur

  • € 36,00 pp (beginners) of € 41,00 pp (gevorderden)

Reserveren of meer info?

Nieuwsbrief