Vriendinnenuitje Oude Stad

Een middag vol gezelligheid en lekker eten, waarbij je samen de veelzijdigheid van de oude stad ontdekt. Gezellig bijkletsen tijdens de lekkerste high tea van Amsterdam, vervolgens een wandeling door de gezelligste buurt van Amsterdam en aansluitend een diner bij de beste Chinees van Amsterdam óf een gezellig Hollands eetcafé. Uniek: dit uitje is ook met 2 personen te reserveren!

Gezellig en relaxed uitje

Tijdens het vriendinnenuitje is er volop gelegenheid om bij te kletsen! Om 14.30 uur worden jullie verwacht voor een uitgebreide high tea bij De Bakkerswinkel aan de Warmoesstraat. Geniet samen van overheerlijke zoete en hartige items en een grote pot thee. Na de high tea is het tijd voor actie! Bij De Bakkerswinkel leggen wij een pakket voor jullie klaar met de Amsterdam Oude Stad ontdekkingstocht. Onderweg leren jullie iets van de stad en daarnaast komen jullie veel bijzondere winkels en gezellige cafés tegen.

Rond 18.30 uur worden jullie verwacht bij een van de beste restaurants in Chinatown: Nam Kee (bekend van 'De Oesters van Nam Kee'). Hier wordt het uitgebreide proeverij menu geserveerd met voor elk wat wils. Geen zin in Chinees? Dan verwennen we je graag met een lekker gerecht in een gezellig Amsterdams eetcafé. Het arrangement is inclusief: high tea, compleet verzorgde ontdekkingstocht met tips tijdens de route en Chinees of Hollands diner. Dranken tijdens het diner zijn niet inbegrepen en kunnen ter plaatse worden betaald. Het vriendinnenuitje kan op alle dagen van de week gereserveerd worden en is ook geschikt als vrijgezellenuitje.

Reacties op het vriendinnenuitje

"De high tea was heerlijk en het pakket lag netjes voor ons klaar. De ontdekkingstocht was super. Het avondeten was heel lekker en de bediening heel vriendelijk. Alles was prima geregeld!"
"De Bakkerswinkel was geweldig, hoe maak je een groep meiden blij met zoveel lekkers! Ik vond de uitvoering, de beschrijving, het materiaal voor de wandeling keurig en verzorgd. Het diner was ook echt top! Bediening perfect! Eten heerlijk!"
"Het vriendinnenuitje was top voor elkaar. Bij de Bakkerswinkel stond een mooi gedekte tafel op ons te wachten en de high tea was fantastisch. Vervolgens de speurtocht gedaan, het werd al een beetje schemerig en overal gingen de lichtjes aan, heel gezellig en knus. En wat een toprestaurant en wat een heerlijk eten! Ik kan dit uitje echt bij iedereen aanbevelen."

Details

  • Vanaf 2 personen; geen maximum

  • Duur: 6 uur

  • Prijs: € 59,00 per persoon (2 tot 5 personen)

  • Prijs: € 49,00 per persoon (5 personen of meer)

Reserveren of meer info?

  • Ontdek de oude stad op eigen gelegenheid

  • Uniek: dit uitje is ook met 2 personen te reserveren

Nieuwsbrief