Skip to main content

Vaartocht met sloep

Deze luxe sloepen kunnen volledig overdekt worden met een doorzichtige overkapping en worden verwarmd in het geval van slecht weer. Op mooie dagen wordt er uiteraard wel zonder overkapping gevaren. Ervaren, gidsende schippers laten de leukste plekjes van Amsterdam. Je vaart heerlijk ontspannen over de grachten langs alle hotspots.

Borrel, BBQ of dinerboot

Op de moderne sloepen is alles mogelijk: van een drankje tot een BBQ of compleet uitgeserveerd diner. Zelfbediening of bediend worden door een gastvrije hostess? Jij bepaalt het! Verder nog speciale wensen? Op deze boten is eigenlijk alles te organiseren! Op de boot passen maar liefst maximaal 50 personen, maar voor kleinere (of grotere) groepen zijn er ook voldoende mogelijkheden: we denken graag met je mee!

Feestboot

Diverse groepen hebben wij al unieke Amsterdam-ervaringen gegeven op deze flexibele boten; de sloepen kunnen zelfs worden voorzien van een complete DJ-installatie met professionele apparatuur. Omdat versterkte muziek niet is toegestaan op de grachten, wordt er gebruik gemaakt van Silent Disco. Op deze manier kan het gezelschap even goed helemaal uit hun dak gaan op open water. Dat wordt zeker een onvergetelijk feest!

Nieuwsbrief