Skip to main content

Luxe dinervaartocht

Geniet van de Amsterdamse grachtengordel tijdens een heerlijk à la carte diner op deze klassieke salonboot. De prachtige boot uit 1898 is compleet gerestaureerd met behoud van authentieke details én hedendaags comfort. Een onvergetelijke ervaring: in stijl genieten van een heerlijk diner op een van de mooiste boten van Amsterdam.

Varend restaurant

Dit is de enige klassieke salonboot in Amsterdam die 's avonds als varend restaurant door de grachten vaart! Na een feestelijk welkomstdrankje geniet je aan je privé tafel van een exclusief driegangen a la carte diner, dat wordt opgehaald bij een gerenommeerd restaurant. De ideale gelegenheid om je partner of zakenrelaties mee te verrassen. Deze dinervaartocht is al te reserveren vanaf 2 personen. Met een grotere groep? De hele boot huren en je eigen avond en tijden kiezen is ook een optie. Betaalbare luxe!

Diner op een luxe salonboot

De vaartocht begint om 19.30 uur. Je mag zelf een tafel uitzoeken en alle tafels bevinden zich aan het raam; prachtig uitzicht gegarandeerd. Privacy is ook gegarandeerd: je zit niet met andere mensen aan tafel. Het diner wordt bereid in een uitstekend restaurant en elke gang wordt vers aan boord gebracht. Na het diner is er tijd voor koffie en thee en eventueel een digestief. De vaartocht eindigt om 22.15 uur. Een onvergetelijke avond en betaalbaarder dan je wellicht zou denken.

"We hebben genoten van een geweldige avond. De ambiance, de sfeer, het heerlijke eten en ondertussen ook nog genieten van Amsterdam vanaf het water, het was een ervaring om nog lang van na te genieten!"

  • 2 uur en 45 minuten
  • Steiger: Singel 250
  • 3 verschillende arrangementen
  • Website

Vaartochten

Nieuwsbrief