Skip to main content
  • Dinervaartocht salonboot

Dinervaartocht met een groep

Verras jouw gasten met een vaartocht over de grachten. Op een prachtige salonboot vaar je tijdens een heerlijk driegangendiner over de wateren van Amsterdam. Er zijn verschillende boten, passend bij jouw groepsgrootte. Of je iets te vieren hebt of niet, een vaartocht is altijd een plezierig uitje!

Groepsdiner op een mooie salonboot

Geniet van het diner op een boot die van alle gemakken is voorzien: aan boord bevindt zich een toilet, verwarming, complete bar en microfoon. Voor iedere gelegenheid een prachtige locatie. De geruisloze elektrische boot is exclusief bestemd voor jullie gezelschap; er zullen geen anderen aan boord zijn. Met mooi weer kunnen de zijkanten open, zodat jullie de stad nog beter beleven. De bediening zorgt dat het jullie aan niets ontbreekt.

Diner of buffet

De gerechten zijn van zeer hoge kwaliteit en worden opgehaald bij een gerenommeerd restaurant. Aan boord zijn er diverse warme en koude dranken te bestellen. Met allergieën en/of dieetwensen wordt rekening gehouden. Een diner in buffetvorm of walking dinner behoort ook tot de mogelijkheden. Wat dacht je van een tapas, Indonesisch of een Italiaans buffet?

Nieuwsbrief