VR GameHouse Arcade

VR GameHouse

Stap in de virtuele wereld bij VR GameHouse Arcade Amsterdam.

Altijd al eens Virtual Reality uit willen proberen? Wij weten hiervoor het perfecte adresje in de oude binnenstad! VR GameHouse zorgt voor een unieke ervaring, waar je nog lang over zult praten. Of je nu een activiteit voor jou alleen, voor 2 personen, of juist voor een hele groep zoekt, de enthousiaste medewerkers van VR GameHouse regelen het voor je.

Multi-player

De VR-ervaring is ideaal voor teambuildingsprogramma's, kinderfeestjes of familie-uitjes, of om als cadeau te geven aan een jarige. Bij VR GameHouse kan je de VR-ervaring werkelijk samen beleven: je bent dan samen in dezelfde VR-wereld en kan elkaar ook zien en samenwerken om de quest te volbrengen. De ervaring zelf kan trouwens behoorlijk actief zijn: balanceer op een plank op de bovenste verdieping van een wolkenkrabber, schiet om je heen om de wereld te redden, ga het gevecht aan met zombies, maak een reis terug naar de middeleeuwen om met pijl en boog te vechten tegen orks en draken en nog veel meer! De vrienden/collega's die even aan het uitrusten zijn kunnen meegenieten met de spelers door hun activiteiten precies te volgen op grote tv-schermen die boven de spelers hangen. Dit zorgt natuurlijk voor mooie foto's en vooral veel hilariteit... niemand hoeft zich te vervelen!

RacingWist je dat het ook mogelijk is om een geheel verzorgd kinderfeestje bij VR GameHouse te vieren? VR GameHouse heeft speciaal voor kinderen diverse spellen geselecteerd en verzorgt graag complete begeleiding voor de kinderen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kwaliteit en content

De medewerkers van VR GameHouse zorgen ervoor dat de VR-ervaring tot in de puntjes verloopt vanaf het moment dat je binnenstapt, tot het moment dat je de speelhal weer verlaat. Niet alleen bieden zij persoonlijke begeleiding bij de introductie van de VR-ervaring, maar ook tijdens het kiezen van de spellen. Daarnaast geven zij handige tips en tricks waar nodig. De spellen worden door de medewerkers zelf geselecteerd, uitvoerig getest en geüpdatet voordat ze aan de man worden gebracht.

Reserveren

Hoewel je voor een potje VR-gaming ook gewoon binnen kan lopen en kan kijken of er beschikbaarheid is op dat moment, wordt het maken van een reservering zeer gewaardeerd. Voor grotere groepen kan je contact opnemen met ons en maken wij graag de groepsreservering voor je. Neem ook contact met ons op voor meer informatie over de prijzen van de verschillende tijdsduren en groepsgroottes.Suit

Adresgegevens en plattegrond

VR GameHouse
Warmoesstraat 155
1012 JC Amsterdam
Telefoon 020 2200 168

Bekijk de website van VR GameHouse voor meer informatie en online ticketverkoop.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl