Mannenarrangement

BiertjeAlleen met de mannen op pad? De oude binnenstad van Amsterdam heeft genoeg te beleven voor échte mannen!

Geniet eerst van een bierproeverij bij bierbrouwerij De Prael, gevolgd door een uitgebreide wandeling met gids door het wallengebied. Uiteraard wordt er tijd gemaakt voor het lekkerste frietje van Amsterdam bij Vleminckx en wordt afgesloten met een jeneverproeverij bij De Koningshut. Dit arrangement is al vanaf 8 personen te reserveren!

Duur: 4 uur
Red Light DistrictPrijs: € 45,00 pp (mogelijk vanaf 8 personen of meer)

Het mannenarrangement van Amsterdam Oude Stad is een relaxed uitje met de mannen onder elkaar. Geen poespas, gewoon genieten van lekker eten en drinken in het meest aantrekkelijke gebied van Amsterdam. Jullie arrangement begint in het proeflokaal van Brouwerij De Prael, waar 4 proefbiertjes worden geschonken. Hier zullen jullie door een gids opgehaald worden en tijdens een wallenwandeling van alles te weten komen over dit kleurrijke gebied. Natuurlijk wordt er tijdens de wandeling ook aan de mannenmagen gedacht en gaat de wandeling langs Vlemminckx voor de lekkerste friet van Amsterdam. Het arrangement wordt afgesloten met een jeneverproeverij bij de Koningshut.jeneverproeverij Nog niet genoeg gehad? Het arrangement is uit te breiden met een bezoek aan de Bananenbar of Casa Rosso.

Reserveer het mannenarrangement

Bovengenoemde prijs is inclusief: bierproeverij bestaande uit vier proefbiertjes, compleet verzorgde wallenwandeling, puntzak frites met saus en een jeneverproeverij. Het Mannenarrangement kan op alle dagen van de week gereserveerd worden en is ook geschikt als vrijgezellenfeest. Neem voor meer informatie of reserveringen vrijblijvend contact met ons op. Telefoon: 020-6238622 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl