Skip to main content

NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

Het luxe vijfsterren NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky aan de Dam is misschien wel het meest bekende hotel van Amsterdam. Na een renovatie van meer dan twee jaar is het 55-panden tellende complex compleet vernieuwd... en hoe! Het hotel telt 451 kamers, waaronder de 120m2 tellende Royal Suite aan de Damzijde (met privélift en kogelwerend glas) en de iets kleinere Presidential Suite. Elk type reiziger vindt hier iets van zijn gading; voor zakelijke gasten biedt het hotel ruime keuze aan meeting- en eventruimtes.

Een prachtige plek binnen het hotel om af te huren voor speciale gelegenheden is de monumentale en bijzondere Wintertuin, waar hotelgasten bovendien iedere ochtend kunnen genieten van het uitgebreide NH Collection Breakfast. Het hotel verenigt een rijke historie met de moderne look van deze tijd; het biedt haar gasten monumentale restaurants en stijlvol ingerichte kamers en dat midden in het historische centrum van Amsterdam. Ook per boot is het hotel perfect te bereiken: het heeft een aanlegsteiger voor boten aan de achterzijde aan de Oudezijds Voorburgwal.

Culinair genieten

Liefhebbers van lekker eten en drinken kunnen voor een uitgebreid gastronomisch aanbod terecht in Grand Café Krasnapolsky, cocktailbar The Tailor (winnaar van de ‘Best New Hotel Bar of Amsterdam’ award 2016) en restaurant The White Room by Jacob Jan Boerma (1* Michelin).

Faciliteiten

  • Geschikt voor privé en zakelijk verblijf

  • Kamers voor 1- tot 4-persoonsgebruik

  • Perfecte centrale ligging aan de Dam

  • Ontbijtbuffet, airconditioning, Lazy Sunday check-out, meetingsrooms

  • Inchecken 15.00 uur, uitchecken 12.00 uur

  • Door het hele hotel gratis Wi-Fi

Nieuwsbrief