Skip to main content

Park Plaza Victoria Amsterdam

Dit stijlvolle viersterren hotel is gevestigd in een van de meest in het oog springende historische gebouwen van Amsterdam, direct tegenover het Centraal Station. Het hotel biedt een stijlvolle accommodatie met vele facilteiten, waaronder een zwembad en een spa. Uniek in de Amsterdamse binnentad! Het hotel ligt in het hart van de stad, ideaal voor als je wilt winkelen, toeristische trekpleisters wilt bezoeken, of een zakelijke afspraak hebt. Doe je voordeel met het voortreffelijke Business Centre dat in het hotel te vinden is. Het stijlvolle restaurant, de brasserie, de Lobby Lounge en de bar zorgen ervoor dat het gasten op culinair gebied aan niets ontbreekt.

Kamers

Het Park Plaza Victoria Amsterdam biedt een scala aan goed toegeruste kamers. Naast de standaard kamers zijn er ook de executive kamers, deluxe kamers en business suites. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de modern ingerichte kamers in de urban-vleugel en de superior kamers in het monumentale gedeelte van het hotel. Alle kamers zijn van diverse gemakken voorzien zoals gratis draadloos internet, televisie, bagagerek, bureau, (laptop)kluis, föhn, strijkijzer en strijkplank, minibar en koffie- en theevoorzieningen.

Vergaderen

Ook voor zakelijke bijeenkomsten biedt dit hotel tal van mogelijkheden. Voor het Business Centre is een deel van twee verdiepingen beschikbaar gesteld, hier vind je zalen waar men voor zowel kleine vergaderingen als voor grote evenementen terecht kan.

Nieuwsbrief