• Tips
  • Hotels
  • DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Het indrukwekkende DoubleTree By Hilton Amsterdam Centraal Station biedt zakenreizigers en toeristen een uitstekende uitvalsbasis voor het bezoeken van zakencentra, of om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Het hotel beschikt over 557 comfortabele kamers en suites. Alle kamers bieden vloer-tot-plafond-ramen, gratis draadloos internet, Apple iMac TV, een uitstekende badkamer met douche en een indrukwekkend uitzicht over de stad laten zien dat gemak en comfort centraal staan.

SkyLounge Amsterdam, de Lobby Bar en Eastwood Beer & Grill bieden een uitgebreide keuze aan dranken en gerechten. SkyLounge Amsterdam, bevindt zich op de 11e verdieping en is letterlijk een hoogtepunt in Amsterdam. Verder staat de 1e verdieping in het teken van vergaderen en ontmoeten, met 15 veelzijdige ruimtes om elk evenement tot een succes te maken. Het hotel biedt tevens een fitnessruimte en een fietsenverhuur. Parkeren is mogelijk in de ondergelegen Oosterdok parkeergarage.

Kamers en faciliteiten

Standaard kamers in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station zijn beschikbaar als kamer met twin- en queen size bedden en bieden uitstekend comfort. De executive kamers bieden een spectaculair uitzicht over de stad of het IJ. Een late check-out is mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Skylounge Amsterdam

SkyLounge Amsterdam met prachtig dakterras op de 11de verdieping is één van de meest stijlvolle en unieke ontmoetingsplaatsen van Amsterdam met een adembenemend uitzicht over de stad. Dagelijks zorgen dj's met hun fijne tunes voor de perfecte atmosfeer.

Nieuwsbrief