Skip to main content

Hotel NH Caransa

Hotel NH Caransa ligt aan het bruisende Rembrandtplein midden in het centrum van Amsterdam. Het Rembrandtplein met al zijn terrassen en restaurants vormt het uitgaanscentrum van de hoofdstad. Verder zijn de winkelstraten zoals de Kalverstraat en de Leidsestraat vlakbij, als ook de wereldberoemde Bloemenmarkt. Het is slecht 15 minuten lopen naar het Anne Frank Huis, de Dam of de Wallen. Verder zijn de Heineken Brouwerij en diverse musea op ongeveer 20 minuten loopafstand.

Hotelkamers NH Caransa

Het hotel heeft maar liefst 66 sfeervolle kamers en een junior suite. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Vanaf 07.00 uur kunnen gasten genieten van een heerlijk ontbijt met een prachtig uitzicht op het Rembrandtplein. Als het weer het toelaat is het zelfs mogelijk om te ontbijten op het dakterras aan het plein.

Vergaderen in de binnenstad

Het hotel beschikt over 3 zalen met een maximale capaciteit van 120 gasten. De zalen kunnen apart gebruikt worden maar worden desgewenst samengevoegd tot één grote zaal. Vergaderen bij NH Schiller is zeer comfortabel met de vergaderarrangementen van NH. Koffie/thee/water en een heerlijke lunch zijn inbegrepen. Natuurlijk zijn alle gangbare audiovisuele middelen beschikbaar (prijzen op aanvraag).

Locatie en bereikbaarheid

NH Caransa heeft een betaalde shuttle service tussen het hotel en luchthaven Schiphol. Daarnaast gaan verschillende trams van het Rembrandtplein naar het Centraal Station, van waar regelmatig een trein vertrekt naar Schiphol. De tramhalte ligt direct voor het hotel; de rit naar het Centraal Station duurt ongeveer 15 minuten. De tram is binnen 20 minuten bij de RAI.

Nieuwsbrief