Skip to main content

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

Dit prachtige vijfsterrenhotel ligt tegenover het Centraal Station. Achter de gerestaureerde voorgevels van meerdere 17e-eeuwse grachtenhuizen gaan prachtig gerenoveerde kamers schuil. Het hotel is de perfecte basis voor een ontspannen verblijf of een comfortabele zakenreis. De marmeren tegels en antieke balken zijn slechts enkele elementen die bewaard zijn gebleven en nu deel uitmaken van het moderne interieur. Vergaderen kan in het prachtige Olof's en ook prijzenwinnend gourmet restaurant Vermeer maakt onderdeel uit van het hotel.

Prachtige hotelkamers

Er zijn maar liefst 274 kamers verdeeld over 6 verdiepingen, waaronder diverse suites en appartementen. Elke kamer is voorzien van Wi-Fi en climate control en biedt genoeg ruimte. Veel kamers hebben een eersteklas uitzicht. Groepen kunnen aansluitende kamers of appartementen overwegen, de laatste beschikken over een eigen keuken. En dit alles op slechts enkele stappen van het bruisende en bedrijvige hart van Amsterdam.

Vergaderen of dineren in Olof's

Het hotel heeft in totaal 12 fraai vormgegeven multifunctionele vergaderzalen waar elke groep op maat bediend kan worden. De grootste zaal biedt plaats aan maar liefst 330 personen in theateropstelling. Het absolute hoogtepunt is de 15de eeuwse Olofskapel genaamd Olof's die dient voor prachtige evenementen, diners en feesten. Een professionele evenementplanner regelt het gehele evenement tot in details.

Faciliteiten

  • Geschikt voor privé en zakelijk verblijf

  • Kamers voor 1- tot 3-persoonsgebruik

  • Perfecte centrale ligging tegenover Amsterdam CS

  • Ontbijtbuffet, Lazy Sunday check-out, wellness, meetingrooms

  • Inchecken 15.00 uur, uitchecken 12.00 uur

  • Door het hele hotel gratis Wi-Fi

Nieuwsbrief