Vet

slagerij vetEen icoon in de buurt! Beroemde en beruchte specialiteit: broodje Zeedijk.

Slagerij Vet heeft alles, en zelfs nog een beetje meer. De belegde broodjes van Vet zijn heerlijk voor de lunch of tussendoor. Hier worden heerlijke broodjes gesmeerd en belegd met de allerlekkerste vleeswaren. Een broodje halfom met peper en zout is een soort hemels gerecht. Ook warme kant-en-klaar-maaltijden zijn een optie: afhankelijk van het seizoen, zijn er heerlijke soepen en stamppotten. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het vlees, en alle afgeleide varianten daarvan. Amsterdamse gehaktballen, boterzachte biefstukken en kranige karbonades. Ook het broodbeleg is fantastisch.

Het kleine slagertjeU bent gewaarschuwd: één broodje Zeedijk is genoeg voor een levenslange verslaving. Slager Huib Vet heeft een apart werkblad voor zijn meest populaire broodje, om de stroom aan te kunnen. Zijn geheim geeft hij natuurlijk niet prijs. Dat alles zelfgemaakt is - van de kip (gerookt in eigen slagerij) tot het sausje - doet veel voor de magie. Je moet het gewoon een keer zelf ervaren.

Wie dol is op het lunchmoment, op de Zeedijk, op vlees, komt automatisch uit bij Slagerij Vet. Bankje/stoepje/randje zoeken in de zon, beetje zitten, beetje kijken, even een geniet-momentje op de Zeedijk. Gewoon lekker. Eerlijk voedsel en voor een eerlijke prijs!

Openingstijden van Slagerij Vet

Maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur
Zaterdag van 07.30 tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Adresgegevens en plattegrond

Slagerij Vet
Zeedijk 99, 1012 AT Amsterdam
Telefoon 020 623 4908
Bezoek ook de website van Slagerij Vet.