Skip to main content

Slagerij Vet

Familiebedrijf Slagerij Vet is al generaties gevestigd op de Zeedijk en een echte kwaliteitsslager met liefde voor het vak. De belegde broodjes zijn een begrip in Amsterdam en omstreken en een goed idee voor de lunch of als tussendoortje tijdens een dagje Amsterdam. Behalve de allerlekkerste vleeswaren kun je bij Vet ook terecht voor kant en klaar maaltijden, soepen en stamppotten - afhankelijk van het seizoen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het vlees, en alle afgeleide varianten daarvan. Amsterdamse gehaktballen, boterzachte biefstukken en kranige karbonades.

Je bent gewaarschuwd: één Broodje Zeedijk is genoeg voor een levenslange verslaving. Slager Huib Vet heeft zelfs een apart werkblad voor zijn meest populaire broodje, om de stroom aan te kunnen. Zijn geheim geeft hij natuurlijk niet prijs. Dat alles zelfgemaakt is - van de kip (gerookt in eigen slagerij) tot het sausje - doet veel voor de magie. Je moet het gewoon een keer zelf ervaren. En daarna kun je nooit meer langs Slagerij Vet lopen zonder een Broodje Zeedijk te halen.

Tijdens ons betaalbare Proef de Oude Stad arrangement kun je tijdens een wandeling door de oude stad diverse Amsterdamse lekkernijen proeven. Een Broodje Zeedijk mag daarin natuurlijk niet ontbreken! Ook kun je het beroemde broodje proeven tijdens ons Beleef de Oude Stad arrangement.

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag 7.30 - 18.00 uur

  • Zaterdag: 7.30 - 17.00 uur

  • Zondag: gesloten

Nieuwsbrief