Grote likeurproeverij

grote likeurproeverij met rondleiding in AmsterdamVoor een uitgebreide likeurproeverij bent u hier aan het juiste adres! Tijdens deze proeverij proeft u maar liefst 2 likeuren, 2 jenevers, 1 brandewijn en 1 bitter van een bekende Amsterdamse distilleerderij. U krijgt ook een rondleiding door de distilleerderij, zodat u kunt zien waar en hoe al dit lekkers wordt gemaakt.

Duur: 60 min (incl. 15 minuten rondleiding).
Prijs: € 17,50 per persoon
Aantal personen: 1-12 personen

De proeverij was erg leuk en informatief. De meneer die de proeverij leidde vertelde vol passie en we hebben lekkere likeuren geproefd. Ik zou deze proeverij aan iedereen aanraden.

Meer informatie over de likeurproeverij

In de speciale proefkamer kunt u de verschillende versnaperingen proeven. Hierbij wordt de oude traditie om te buigen voor het borreltje, nog in ere genomen. Daarnaast komt u tijdens de rondleiding meer te weten over de geschiedenis van de distilleerderij, die al sinds 1679 bestaat en de herkomst van de namen van Oud Hollandse likeuren als Hansje in de Kelder, Roosje zonder Doornen en Bruidstranen. Wedden dat u hier niet kunt vertrekken zonder een fles van uw favoriete likeur mee naar huis te nemen?

Reserveer deze likeurproeverij en rondleiding

De grote likeurproeverij is te reserveren op zaterdagen en zondagen om 15.00, 16.30, 18.00 en 19.30 uur. Doordeweeks is de distilleerderij in werking en is hierdoor helaas geen proeverij mogelijk, maar niet getreurd: dan kunt u natuurlijk wel nog bij onze andere likeurproeverij terecht. Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact met ons op.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl