Grote likeurproeverij

Grote likeurproeverijVoor een uitgebreide likeurproeverij ben je hier aan het juiste adres! Tijdens deze proeverij krijg je maar liefst 2 likeuren, 2 jenevers, 1 brandewijn en 1 bitter van een bekende Amsterdamse distilleerderij te proeven. Ook krijg je een rondleiding door de distilleerderij, zodat je kunt zien waar en hoe al dit lekkers wordt gemaakt.

Duur: 60 min (incl. 15 minuten rondleiding).
Prijs: € 17,50 per persoon
Aantal personen: 1-12 personen

De proeverij was erg leuk en informatief. De meneer die de proeverij leidde vertelde vol passie en we hebben lekkere likeuren geproefd. Ik zou deze proeverij aan iedereen aanraden.

Meer informatie over de likeurproeverij

In de speciale proefkamer kan je de verschillende versnaperingen proeven. Hierbij wordt de oude traditie om te buigen voor het borreltje, nog in ere genomen. Daarnaast kom je tijdens de rondleiding meer te weten over de geschiedenis van de distilleerderij, die al sinds 1679 bestaat en de herkomst van de namen van Oud Hollandse likeuren als Hansje in de Kelder, Roosje zonder Doornen en Bruidstranen. Wedden dat je hier niet kunt vertrekken zonder een fles van jouw favoriete likeur mee naar huis te nemen?

Reserveer deze likeurproeverij en rondleiding

De grote likeurproeverij is te reserveren op zaterdagen en zondagen om 15.00, 16.30, 18.00 en 19.30 uur. Doordeweeks is de distilleerderij in werking en is hierdoor helaas geen proeverij mogelijk, maar niet getreurd: dan kan je natuurlijk wel nog bij onze andere likeurproeverij terecht. Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact met ons op.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl