Wijnproeverij

Wijnproeverij in Amsterdam CentrumAmsterdam Oude Stad biedt nu ook een mooie wijnproeverij voor haar fijnproevers! Iedere keer in een ander thema leert u van alles over de meest bijzondere druiven en wijnen van één van Nederlands beste sommeliers.

Duur: ca. 1 - 1,5 uur
Prijs: vanaf € 25,00 per persoon
Aantal personen: min. 4, max. 10 personen

Midden in het bruisende hart van Amsterdam bevindt zich in het souterrain van een 17de eeuws pand al bijna dertig jaar een wijnspeciaalzaak waar u terecht kunt voor een breed scala aan bijzondere dranken uit alle windstreken. Naast de uitgebreide kennis over de Franse en Italiaanse wijnen wordt er ook persoonlijk advies gegeven en helpen de wijnkenners u graag bij het vinden van bijzondere wijnen. Ook kunnen zij adviseren om bepaalde wijnen te bewaren en worden er exclusieve wijnen op dronk verkocht. Voor de niet-wijnliefhebbers in uw gezelschap worden er ook andere dranken verkocht zoals diverse soorten Whiskies en Likeuren.

Proeverijen op maat

Wijnproeverijen zijn mogelijk op ieder niveau en in diverse thema's. De proeverij voor beginnende wijnproevers kost € 25,00 per persoon en behelst een mooie introductie op het wijnproeven. Voor gevorderde wijnproevers zijn echter ook wijnproeverijen in thema mogelijk, bijvoorbeeld met wijnen van een bepaalde streek of met een bepaald type smaak. Deze proeverijen worden dan op maat gemaakt en zullen ook een hogere prijs per persoon bedragen. Mocht u hier geïnteresseerd in zijn, neemt u dan contact met ons op en laat ons uw wensen weten.

Wijnproeverij reserveren

Neem voor meer informatie en reserveringen contact met ons op via telefoon of e-mail.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl