Wijnproeverij

WijnproeverijAmsterdam Oude Stad biedt nu ook een mooie wijnproeverij voor haar fijnproevers! Iedere keer in een ander thema leer je van alles over de meest bijzondere druiven en wijnen.

Duur: ca. 1 - 1,5 uur
Prijs: vanaf € 30,00 per persoon
Aantal personen: vanaf 2 personen, max. 8 personen
De proeverijen worden bij voorkeur op vrijdagen en zaterdagen gegeven; mocht je toch een andere dag willen, kan dit eventueel in overleg.

Midden in het bruisende hart van Amsterdam bevindt zich in het souterrain van een 17de eeuws pand al bijna dertig jaar een wijnspeciaalzaak waar je terecht kunt voor een breed scala aan bijzondere dranken uit alle windstreken. Naast de uitgebreide kennis over de Franse en Italiaanse wijnen wordt er ook persoonlijk advies gegeven en helpen de wijnkenners je graag bij het vinden van bijzondere wijnen. Ook kunnen zij adviseren om bepaalde wijnen te bewaren en worden er exclusieve wijnen op dronk verkocht. Voor de niet-wijnliefhebbers in uw gezelschap worden er ook andere dranken verkocht zoals diverse soorten Whiskies en Likeuren.

Proeverijen op maat

Wijnproeverijen zijn mogelijk op ieder niveau en in diverse thema's. De proeverij voor beginnende wijnproevers kost € 30,00 per persoon en behelst een mooie introductie op het wijnproeven. Voor gevorderde wijnproevers zijn echter ook wijnproeverijen in thema mogelijk, bijvoorbeeld met wijnen van een bepaalde streek of met een bepaald type smaak. De host vindt het leuk om per proeverij te kijken wat voor mooie wijnen hij open heeft staan en/of in huis heeft, en daarmee een mooie proeverij voor jou samen te stellen. Deze proeverijen worden op maat gemaakt en zullen ook een hogere prijs per persoon bedragen. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn, neem dan contact met ons op en laat ons jouw wensen weten.

Wijnproeverij reserveren

Neem voor meer informatie en reserveringen contact met ons op via telefoon of e-mail.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl