Theeproeverij

TheeproeverijGezellig theeleuten terwijl je de heerlijkste theesmaken uit verre landen proeft en de leukste feitjes krijgt over thee. Een unieke belevenis!

Duur: 90 - 120 minuten
Prijs: € 24,95 per persoon
Aantal: 1 tot 5 personen

"Wij hebben de theeproeverij heel leuk gevonden en genoten van de vele soorten thee, het lekkers en de verhalen!"

Onder het genot van kleurrijke verhalen van de gastheer over de herkomst van thee, de productiemethoden, smaakeigenschappen, zettechnieken en thee- en spijscombinaties leer je van alles over het fenomeen thee. Een interessante, leerzame maar bovenal zeer gezellige proeverij in één van leukste locaties van de stad. Tijdens deze uitgebreide proeverij wordt in geuren en kleuren verteld over theeën, maar ook over het prachtige historische pand waar zij zijn gehuisvest.

Reserveer de theeproeverij

De theeproeverij wordt gehouden in het kleinste huisje van Amsterdam! Neem voor meer informatie of reserveringen contact met ons op.

Reacties op de theeproeverij

"Graag deel ik mijn ervaringen met jullie: Ten eerste de complimenten voor de service en meedenken van jullie (organisatie)!! Erg blij mee en ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden! Ten tweede de proeverij: Het was geweldig! Het telefoontje vooraf om te checken (groepssamenstelling, gelegenheid, evt allergieën), de ontvangst, de uitleg de overheerlijke hapjes. Vooral het enthousiasme was fantastisch. De 1,5 uur werd ruim 2 uur, zoveel gehoord !! Wij hebben genoten. Oh ja, de theeën waren ook heerlijk."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl