Theeproeverij

TheeproeverijGezellig theeleuten terwijl je de heerlijkste theesmaken uit verre landen proeft en de leukste feitjes krijgt over thee. Een unieke belevenis!

Duur: 90 - 120 minuten
Prijs: € 24,95 per persoon
Aantal: 1 tot 5 personen

"Wij hebben de theeproeverij heel leuk gevonden en genoten van de vele soorten thee, het lekkers en de verhalen!"

Onder het genot van kleurrijke verhalen van de gastheer over de herkomst van thee, de productiemethoden, smaakeigenschappen, zettechnieken en thee- en spijscombinaties leer je van alles over het fenomeen thee. Een interessante, leerzame maar bovenal zeer gezellige proeverij in één van leukste locaties van de stad. Tijdens deze uitgebreide proeverij wordt in geuren en kleuren verteld over theeën, maar ook over het prachtige historische pand waar zij zijn gehuisvest.

Reacties op de theeproeverij

"Graag deel ik mijn ervaringen met jullie: Ten eerste de complimenten voor de service en meedenken van jullie (organisatie)!! Erg blij mee en ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden! Ten tweede de proeverij: Het was geweldig! Het telefoontje vooraf om te checken (groepssamenstelling, gelegenheid, evt allergieën), de ontvangst, de uitleg de overheerlijke hapjes. Vooral het enthousiasme was fantastisch. De 1,5 uur werd ruim 2 uur, zoveel gehoord !! Wij hebben genoten. Oh ja, de theeën waren ook heerlijk."

Reserveer de theeproeverij

De theeproeverij organiseren wij met en bij Het Kleinste Huis van Amsterdam! Reserveer of stel je specifieke vraag over de theeproeverij via onderstaand formulier en Niels van Het Kleinste Huis neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Let op dat de proeverij nog niet gereserveerd is, totdat je een bevestiging van Het Kleinste Huis hebt ontvangen. De gewenste datum en tijd is mogelijk niet meer beschikbaar.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer a.u.b. uw e-mailadres in
Vul in met hoeveel personen je de proeverij wil doen

De locatie is dinsdag t/m zaterdag geopend van 11.30 tot 18.00 uur en op zondag op afspraak. Op maandag is de locatie gesloten.


Indien je overige vragen hebt, of naast de theeproeverij nog meer activiteiten wilt organiseren, neem dan contactop met Amsterdam Oude Stad.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl