IJsproeverij

IJsproeverijDeze ijsproeverij is speciaal voor die mensen die altijd voor de glazen vitrine staan en maar geen keuze kunnen maken... wij snappen dat wel met al die hemelse smaken ijs! Tijdens de proeverij proeft u maar liefst 8 smaken ijs en weet u voortaan precies welke u het lekkerst vindt!

Duur: op eigen tempo
Prijs: € 7,95 per persoon
Aantal personen: vanaf 2

Sharing is caring

ijsproeverijPer twee personen krijgen jullie een palet met 8 verschillende smaken ijs en over iedere smaak de uitleg over hoe deze smaak bereid wordt. Een vleugje van dit, een schilletje van dat, en alleen maar de beste natuurlijke ingrediënten… en dat proef je! De uitleg duurt niet te lang; jullie kunnen meteen samen van het ijs gaan genieten, voordat het gesmolten is.

Wil je liever niet delen en samen van de ijsbolletjes proeven? Geef dit dan van te voren even aan; jullie krijgen dan van iedere smaak een eigen lepeltje gepresenteerd, zodat jullie niet hoeven te delen. Bijvoorbeeld als je ijs wilt proeven met jouw collega’s kunnen we ons goed voorstellen dat dit een fijnere proefmethode is.

Reserveer de ijsproeverij

De ijsproeverij (en trouwens ook een lekkere chocoladeproeverij) organiseren wij met en bij Metropolitan! Reserveer of stel je specifieke vraag over de chocolade- of ijsproeverij via onderstaand formulier en eigenaar Kees, of een collega van Metropolitan neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Let op dat de proeverij nog niet gereserveerd is, totdat je een bevestiging van Metropolitan hebt ontvangen. De gewenste datum en tijd is mogelijk niet meer beschikbaar.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer a.u.b. uw e-mailadres in
Laat weten welke proeverij je wilt reserveren/over welke proeverij je een vraag hebt
Vul in met hoeveel personen je de proeverij wil doen

De chocoladeproeverij wordt gegeven vanaf 4 personen; in het geval van minder personen betaal je alsnog voor 4 personen à € 7,95 per persoon

De locatie is maandag t/m zondag geopend van 9.00 tot 22.00 uur


Indien je overige vragen hebt, of naast de chocolade- of ijsproeverij nog meer activiteiten wilt organiseren, neem dan contact op met Amsterdam Oude Stad.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl