IJsproeverij

IJsproeverijDeze ijsproeverij is speciaal voor die mensen die altijd voor de glazen vitrine staan en maar geen keuze kunnen maken... wij snappen dat wel met al die hemelse smaken ijs! Tijdens de proeverij proef je maar liefst 9 smaken ijs en weet je voortaan precies welke smaak je het lekkerst vindt!

Duur: op eigen tempo
Prijs: € 8,20 per plank
Aantal personen: vanaf 1 persoon

Sharing is caring

ijsproeverijDe proeverij bestaat uit een mooie plank met 9 verschillende smaken erop. Het is aan jouzelf of je deze plank met iemand deelt, of juist de hele plank voor jezelf houdt (want hoe meer ijs hoe meer vreugd natuurlijk!). Je krijgt over iedere smaak uitleg over hoe deze smaak bereid wordt. Een vleugje van dit, een schilletje van dat, en alleen maar de beste natuurlijke ingrediënten… en dat proef je! De uitleg duurt niet te lang; je kan meteen van het ijs gaan genieten, voordat het gesmolten is.

Reserveer de ijsproeverij

De ijsproeverij (en trouwens ook een lekkere chocoladeproeverij) organiseren wij met en bij Metropolitan! Reserveer of stel je specifieke vraag over de chocolade- of ijsproeverij via onderstaand formulier en eigenaar Kees, of een collega van Metropolitan neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Let op dat de proeverij nog niet gereserveerd is, totdat je een bevestiging van Metropolitan hebt ontvangen. De gewenste datum en tijd is mogelijk niet meer beschikbaar.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer a.u.b. uw e-mailadres in
Laat weten welke proeverij je wilt reserveren/over welke proeverij je een vraag hebt
Vul in met hoeveel personen je de proeverij wil doen

De chocoladeproeverij wordt gegeven vanaf 4 personen; in het geval van minder personen betaal je alsnog voor 4 personen à € 7,95 per persoon

De locatie is maandag t/m zondag geopend van 9.00 tot 22.00 uur


Indien je overige vragen hebt, of naast de chocolade- of ijsproeverij nog meer activiteiten wilt organiseren, neem dan contact op met Amsterdam Oude Stad.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl