Casablanca Karaoke

casablanca muziekDe oudste en meest beroemde jazzclub staat bekend om gezellige karaoke avonden.

Al in 1946 dansten de mensen op deze plek op de muziek van Kid Dynamite en andere jazz grootheden. Nog steeds klinken hier de klanken van gerenommeerde artiesten zoals Saskia Laroo, Hans Dulfer, Pigalle44 en meerdere big bands. Casablanca Muziek is ook bekend op de Zeedijk vanwege de gezellige karaoke avonden, waar niets moet en alles mag!

Leukste karaokebar in Amsterdam

Van woensdag t/m zaterdagavond is het altijd feest met DJ/VJ Johan, met karaoke. casablanca muziek karaoke zeedijk amsterdamOp woensdag en donderdag vanaf 23.00 uur en iedere vrijdag & zaterdag vanaf 20.00 uur. De entree is gratis.

Karaoke met een groep

Casablanca is iedere dag tussen 12.00 tot 20.00 beschikbaar voor besloten groepen van minimaal 25 personen (kleinere groepen zijn van harte welkom als ze voor 25 personen betalen). De kosten bedragen € 25,00 per persoon. Dat is inclusief drankjes (tapbier/wijn/fris) en een ronde bittergarnituur (3 stukjes pp). De ruimte van Casablanca muziek is ook zeer geschikt voor besloten feesten, borrels, presentaties of recepties; dit kan uiteraard ook zonder karaoke. Ga naar de website van Casablanca Muziek voor meer informatie over besloten feesten bij Casablanca.

Adresgegevens en plattegrond

Casablanca Muziek & Karaoke
Zeedijk 26e, Amsterdam
Ga naar de website van Casablanca
eigenaar Marco is bereikbaar op: 06-12200519

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl