Jordanees feestje op het water

Jordanese feestbootEen typisch Jordanees feestje op het water.

Hoe een echt Amsterdams feestje gevierd moet worden, dát weten ze wel op deze gezellige boot... het wordt niet voor niets dé Amsterdamse feestboot genoemd! Aan boord is de typisch Jordanese sfeer niet te missen; de boot is versierd met frivole kleedjes, verschillende antieke stoelen en sfeervolle authentieke lampenkapjes. 

Muziekvaart

Iedere vrijdag en zaterdag is er een Muziekvaart te beleven: een écht Amsterdams feestje interieuronder leiding van Eddie & Nancy of Luc Meijer. Tijdens deze muziekvaartocht komen de gasten aan boord niets tekort, er worden drankjes ingeschonken, er is een 3-gangen Hollands buffet, men kan meedoen met de Amsterdamse muziekbingo en er wordt heel veel meezing muziek opgevoerd. Ja er is aan boord slechts één risico: grote kans dat je zelf eindigt in de polonaise!

Vier de feestdagen op het water

Op 1e én 2e Kerstdag biedt de Jordanese feestboot haar traditionele ’Kerstbuffet-Dansants’ aan. Met Luc Meijer op 1e Kerstdag en Eddie & Gillyan op 2e Kerstdag belooft
het een Amsterdamse gezelligheidfantastische en complete avond te worden, inclusief een buffet naar grootmoeders recepten, de vaartocht van 4,5 uur én alle drankjes. Het programma is van 17.00 tot circa 21.30 uur. Ook met Oud & Nieuw wordt het weer een écht FEEST met hoofdletters! Luc Meijer en DJette Yvonne zorgen voor de muzikale invulling, er zijn heerlijke happen uit de kombuis inclusief oliebollen en appelflappen en lekkere drankjes uit het Amsterdams café, waar de champagne niet zal ontbreken. Om 21.00 uur ligt de boot afgemeerd, waar ze tot 22.30 uur blijft liggen om op te stappen. Om 0.00 uur wordt er gestopt tegenover het grote vuurwerk dat nabij het Scheepvaartmuseum wordt afgeschoten. Omstreeks 01.00 uur wordt er weer afgemeerd voor wie naar huis of een ander feest wil. Echter kan er tot 2.00 uur worden doorgefeest. De dress-code  is Amsterdams 'Over The Top'!

Reserveer een vaartocht op de Jordanese feestboot

De Jordanese feestboot vertrekt vanaf Steiger 14 achter Amsterdam Centraal Station, tenzij anders aangegeven. Er zijn tickets te koop voor kleinere gezelschappen of groepen, maar het is ook mogelijk een privé Jordanees feestje op de boot te organiseren. Boeken of meer informatie? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 020-6238622. Amsterdam Oude Stad heeft ook een keer meegevaren tijdens de Muziekvaart, waarvan je hier een filmpje van onze ervaring kunt zien!Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl