Jordaanse feestboot

Jordaanse feestbootEen typisch Jordanees feestje op het water.

Hoe een echt Amsterdams feestje gevierd moet worden, dát weten ze wel op deze gezellige boot... het wordt niet voor niets dé Amsterdamse feestboot genoemd! Aan boord is de typisch Jordanese sfeer niet te missen; de boot is versierd met frivole kleedjes, allemaal verschillende antieke stoelen en sfeervolle authentieke lampenkapjes. 

Muziekvaart

Iedere vrijdag en zaterdag is er een Muziekvaart te beleven: een écht interieurAmsterdams feestje onder leiding van Eddie & Nancy of Luc Meijer. Tijdens deze muziekvaartocht komen de gasten aan boord niets tekort, er worden drankjes ingeschonken, er is een 3-gangen Hollands Buffet, men kan meedoen met de Amsterdamse Muziekbingo en er wordt heel veel meezing muziek opgevoerd. Ja er is aan boord slechts één risico: grote kans dat u zelf eindigt in de polonaise!

Zaanse Schans Excursie

Naast een typisch Amsterdamse beleving zijn er ook andere vaartochten te organiseren op deze boot, bijvoorbeeld naar de Zaanse Schans. Tijdens een 5 uur durende excursie vaart u
eerst naar de ZaanseEddie en Nancy Schans waarbij kapitein Casper enige bijzondere wetenswaardigheden weet te vertellen en hofmeester Sjon Amsterdamse meezingers vertolkt, zichzelf begeleidend op de accordeon. Aangekomen bij de Zaanse Schans kunt u een windmolen en een kaas- en klompenmaker bezichtigen en zelf een bezoek brengen aan het oude Burgermeestershuis uit 1734, geheel ingericht in de stijl van toendertijd. Professionele gidsen leiden u rond langs de mooiste bezienswaardigheden. Na afloop reist u per bus terug naar Amsterdam.

Reserveer een vaartocht op de Jordaanse feestboot

Opstapplaats: Steiger 14 achter Amsterdam Centraal Station, tenzij anders aangegeven.
Voor het boeken of meer informatie over (het actuele menu van) de dinnercruise kunt u ons mailen of bellen naar 020-6238622.
Ook voor kleinere of grotere groepen hebben we diverse geschikte boten; vraag ons naar de mogelijkheden.Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl