Jordanese feesboot

Jordanese feestbootEen typisch Jordanees feestje op het water.

Hoe een echt Amsterdams feestje gevierd moet worden, dát weten ze wel op deze gezellige boot... het wordt niet voor niets dé Amsterdamse feestboot genoemd! Aan boord is de typisch Jordanese sfeer niet te missen; de boot is versierd met frivole kleedjes, verschillende antieke stoelen en sfeervolle authentieke lampenkapjes. 

Muziekvaart

Iedere vrijdag en zaterdag is er een Muziekvaart te beleven:interieur een écht Amsterdams feestje onder leiding van Eddie & Nancy of Luc Meijer. Tijdens deze muziekvaartocht komen de gasten aan boord niets tekort, er worden drankjes ingeschonken, er is een 3-gangen Hollands buffet, men kan meedoen met de Amsterdamse muziekbingo en er wordt heel veel meezing muziek opgevoerd. Ja er is aan boord slechts één risico: grote kans dat je zelf eindigt in de polonaise!

Reserveer een vaartocht op de Jordanese feestboot

De Jordanese feestboot vertrekt vanaf Steiger 14 achter Amsterdam Centraal Station, tenzij anders aangegeven. Amsterdamse gezelligheidEr zijn tickets te koop voor kleinere gezelschappen of groepen, maar het is ook mogelijk een privé Jordanees feestje op de boot te organiseren. Boeken of meer informatie? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 020-6238622. Amsterdam Oude Stad heeft ook een keer meegevaren tijdens de Muziekvaart, waarvan je hier een filmpje van onze ervaring kunt zien!Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl