ZILT

Café ZiltMeer dan 50 speciaalbieren en ruim 100 whisky's. Ook proeverijen.

Café ZILT is een klein en intiem café op de Zeedijk, in het hart van Amsterdam. Bij ZILT houden ze van lekker en van lekker veel. Dat betekent niet alleen veel keuze, maar ook veel kwaliteit, zowel in het aanbod als in de service en de persoonlijke benadering.

ZILT heeft 50 speciaalbieren: er zijn er altijd maar liefst twaalf van het vat op de tap. Jupiler pils en Hertog Jan speciaalbier zijn vaste gegevens en verder is het steeds weer een verrassing hoe de ‘line-up’ is samengesteld. Blond, donker, zoet, bitter, lokaal, Europees, Amerikaans: alles is mogelijk. In de kelder slapen flessen en fusten speciaalbier rustig door Michael whiskytot dat ene bijzondere moment.

ZILT is ook een whisky café: hier houden ze van whisky en ze presenteren met trots een groeiend aantal single malt whisky's en bourbon (de teller staat thans op 101). Ze zijn geen snobs maar delen graag hun kennis en enthousiasme voor deze prachtige producten met u...

Ook de ‘top shelf’ is niet te versmaden. Hierop treft u bijvoorbeeld Zacapa en Don Papa rum, Ocho tequila, Baron Otard cognac en Tanqueray Ten alsmede Hendrick’s gin. Voor een mooi glas jenever van 't Nieuwe Diep, van Wees of Zuidam bent u hier op het juiste adres.

Uit de speakers komt louter kwaliteit, dus geen kinderdisco, top veertig, R&B en nederlandstalige meuk. Café ZILT is het weeshuis van de hits! Elke derde donderdag van de maand ben je van harte welkom voor de legendarische PopQuiz. Regelmatig worden er openbare en besloten bier- en whiskyproeverijen georganiseerd. Voor besloten proeverijen dient u van te voren te reserveren. Groepsfoto proeverijIn Café ZILT gebruikt u gratis WiFi. Komt allen, wees welkom, proef en geniet.

Openingstijden ZILT

Zondag t/m donderdag 17.00 - 03.00 uur
Vrijdag en zaterdag 17.00 - 04.00 uur.

Adresgegevens en plattegrond

ZILT
Zeedijk 49, 1012 AR Amsterdam
Telefoon (na 17.00 uur) 020 421 54 16
Ga naar de website van Café ZILT.