Skip to main content

PANCAKES Amsterdam

Pannenkoeken, wie kent ze niet? Wereldwijd worden pannenkoeken gegeten en in Amsterdam zijn er genoeg pannenkoekenhuizen te vinden. Toch valt PANCAKES Amsterdam op tussen de traditionele pannenkoekhuizen: met originele recepten geeft PANCAKES Amsterdam een draai aan dit traditionele gerecht. Ze serveren pannenkoeken van hoge kwaliteit, bereid met verse, voedzame producten en ingrediënten en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met fairtrade- en scharrelproducten en lokale leveranciers.

Het meel voor de pannenkoeken wordt ambachtelijk gemalen door de korenmolen 'de Windotter' en wordt ook los verkocht in de verschillende vestigingen. PANCAKES Amsterdam is altijd op zoek naar de beste kwaliteit producten, vrij van schadelijke kleuren, aroma's en conserveringsmiddelen. Benieuwd hoeveel pannenkoeken PANCAKES Amsterdam dit jaar al geserveerd heeft, en hoeveel eieren ze daarvoor hebben gebruikt? Op de website van PANCAKES Amsterdam vind je een teller die dit nauwkeurig bijhoudt. PANCAKES Amsterdam is een familiebedrijf, opgericht in 2007 in de Berenstraat. In tien jaar zijn hier nog maar liefst vijf locaties bijgekomen, waarvan één locatie op de Zuidas. Zie de plattegrond en de blokken hieronder voor informatie over de vijf locaties in het centrum van Amsterdam.

Pannenkoeken voor elke smaak en elk dieet

PANCAKES Amsterdam is dé plek om te genieten van de traditionele Hollandse pannenkoek met een lichte twist. Nederlands, handgemaakt en verfrissend; ze zorgen voor een unieke, leuke en onconventionele pannenkoekervaring. PANCAKES Amsterdam heeft meer dan een dozijn Nederlandse en Amerikaanse pannenkoeken op het menu. Wist je dat je je panennkoek niet hoeft te laten staan als je allergisch bent voor één van de bestandsdelen? Hoewel ze niet helemaal kan garanderen dat de producten vrij zijn van allergenen, zijn ze er trots op ook gluten- en lactosevrije pannenkoeken te serveren. De bereiding kan dan iets langer duren, maar het de variëteit aan pannenkoeken en de geweldige smaak is nog steeds gegarandeerd.

Openingstijden

Locatie Westermarkt
  • Dagelijks: 08.00-20.00 uur

Locatie Negen Straatjes

  • Dagelijks: 08.00-18.00 uur

Locatie Centraal

  • Dagelijks: 08.00-20.00 uur

Locatie Aan 't IJ

  • Dagelijks: 09.00-17.00 uur

Locatie Spui

  • Dagelijks: 08.00-20.00 uur
Nieuwsbrief