Skip to main content

Café ZILT

Café ZILT is een klein en intiem café op de Zeedijk, in het hart van Amsterdam. Bij Café ZILT houden ze van lekker en van lekker veel. Dat betekent niet alleen veel keuze, maar ook veel kwaliteit, zowel in het aanbod als in de service en de persoonlijke benadering. Café ZILT heeft 50 speciaalbieren: hiervan zijn er altijd maar liefst 12 op de tap. Jupiler en Hertog Jan speciaalbier zijn vaste gegevens en verder is het steeds weer een verrassing hoe de ‘line-up’ is samengesteld. Blond, donker, zoet, bitter, lokaal, Europees, Amerikaans: alles is mogelijk. In de kelder rusten flessen en fusten speciaalbier tot dat ze geconsumeerd zullen worden.

Whisky

Café ZILT is ook een whisky café: hier houden ze van whisky en ze presenteren met trots een groeiend aantal single malt whisky's en bourbon (de teller staat inmiddels op 134). Ook de ‘top shelf’ is niet te versmaden. Hierop tref je bijvoorbeeld Zacapa en Don Papa rum, Ocho tequila, Baron Otard cognac en Tanqueray Ten alsmede Hendrick’s gin. En ook voor een mooi glas jenever van 't Nieuwe Diep, van Wees of Zuidam ben je hier op het juiste adres. Bij Café ZILT delen ze graag hun kennis en enthousiasme voor deze prachtige producten die ze verkopen. Om dit met hun klanten te delen, organiseren ze regelmatig proeverijen. Tijdens deze speciale evenementen worden verschillende whisky's geserveerd, vergezeld met bijpassende hapjes. Lees meer over de beste whiskyproeverij in Amsterdam.

Red Bull & Bieber vrije omgeving

De muziek die ze ten gehoren brengen past bij het assortiment wat ze schenken: de beste muziek van de stad. Geen disco, bubblegum, R&B en vette kindermuziek. Ze zien zichzelf graag als een ‘weeshuis van de hits’. Elke derde donderdag van de maand ben je welkom voor de legendarische PopQuiz. En in Café ZILT maak je gebruik van gratis Wi-Fi. Wees welkom, proef en geniet.

Nieuwsbrief