Speurtocht Amsterdam Oude Stad

Hou jij van wandelen, quizvragen én Amsterdam? Op deze wandelroute ben je eigen gids. Tijdens een heerlijk lange stadswandeling leer je over de geschiedenis van Amsterdam, test je je kennis en kom je al puzzelend tot de oplossing van deze speurtocht voor volwassenen.

Route van de speurtocht

De wandeling brengt je langs de Dam, de zuidelijke burgwallen, de Nieuwmarktbuurt en Chinatown. Bij elke stop krijg je informatie over en een vraag: er zijn opzoekvragen, kennisvragen en speurvragen. Met elk antwoord verzamel je een letter en alle letters vormen samen de oplossing.

Inhoud speurtochtpakket

De speurtocht bestaat uit een stevige beschermmap en een beschrijving van de stoppunten met kleurenfoto's. Op de geplastificeerde plattegrond staan de wandelroute en de stoppunten duidelijk aangegeven. Ook ontvang je een pen en de juiste antwoorden in een gesloten envelop zodat je achteraf kunt zien hoe je gescoord hebt. Met deze speurtocht steun je ons buurtproject en de promotie van de lokale ondernemers.

Speurtocht bestellen

Het pakket kost € 25,00 incl. verzending binnen Nederland. Je kunt ermee op pad wanneer je wilt en uiteraard mag je het materiaal houden. Voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden via PostNL. Vandaag of morgen op pad? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of whatsapp: 0629223277 en we vertellen waar je de speurtocht kunt ophalen. Hou er svp rekening mee dat sommige locaties (zoals het Begijnhof) gesloten kunnen zijn vanwege coronamaatregelen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld


  • "We hebben met mijn familie een prachtige middag gehad. Ik heb zelf jaren in Amsterdam gewoond, maar kwam op plekjes waar ik nog nooit geweest was."

  • "We vonden het heel leuk, iedereen had een taak, we hebben dingen bezichtigd zoals de tempel en de Chinese supermarkt. De speurtocht was top."

  • "We hadden alles in goede orde ontvangen en hebben een leuke dag gehad. De wandeling vonden we erg leuk en interessant. En de Amsterdammers kregen zelf ook nieuwe feitjes die ze nog niet wisten!"

Nieuwsbrief