Kinderspeurtocht Jordaan

Ontdek de Jordaan met zijn hofjes, standbeelden en gezellige markten. Bekijk het Muizenhuis, bezoek het Oud Hollandsche snoepwinkeltje en leer de zwembadpas. Op de route zijn veel speeltuintjes waar je je energie kwijt kunt. Leuk voor kinderen én ouders! Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en een perfect corona-proof uitje voor de voorjaarsvakantie.

Route van de speurtocht

De wandelroute loopt langs de Noordermarkt over de grachten, langs de Westermarkt en via de Tuinstraat en Lindengracht weer terug naar de Noordermarkt. Bij elk stoppunt leren de kinderen al lezend, puzzelend en rekenend over de geschiedenis van de Jordaan. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en komt o.a. langs het Muizenhuis, de Westerkerk, het Anne Frankhuis en het Oud Hollandsche snoepwinkeltje.

Inhoud speurtochtpakket

De speurtocht bestaat uit een stevige beschermmap en een beschrijving van de stoppunten met kleurenfoto's. Op de geplastificeerde plattegrond staan de wandelroute, de stoppunten en alle speeltuintjes aangegeven. Ook ontvang je een pen en de juiste antwoorden in een gesloten envelop zodat je achteraf kunt hoe je gescoord hebt. Met deze speurtocht steun je ons buurtproject en de promotie van de lokale ondernemers.

Speurtocht bestellen

Het pakket kost € 25,00 en dat is inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Je kunt ermee op pad wanneer je wilt en uiteraard mag je het materiaal houden. Er is ook een kinderspeurtocht door de oude stad. Vul onderstaand formulier in en ontvang het speurtochtpakket thuis. Voor 17.00 besteld: dezelfde dag verzonden via PostNL.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld


Speurtocht voor kinderen Jordaan Amsterdam
  • ca. 2,5 uur

  • 6 t/m 12 jaar

  • € 25,00

  • direct verzonden

  • Alyt van Reistips met kids heeft onze Jordaan en grachtenspeurtocht voor kinderen gewandeld en daar een superleuk verslag over geschreven! Kijk hier voor haar bevindingen.

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!