Luxe dinner cruise 

Salonboot achterLuxe dinner cruise, al te reserveren vanaf 2 personen: geniet van Amsterdam terwijl u door de wereldberoemde grachtengordel vaart op een klassieke salonboot. De prachtige boot uit 1898 is compleet gerestaureerd volgens de hedendaagse normen m.b.t. comfort, mét behoud van authentieke details. Een onvergetelijke ervaring: in stijl genieten van een hoogstaand drie gangen a la carte diner op een van de mooiste boten van Amsterdam.

We hebben genoten van een geweldige avond. De ambiance, de sfeer, het heerlijke eten en ondertussen ook nog genieten van Amsterdam vanaf het water, het was een ervaring om nog lang van na te genieten!

Uniek in Amsterdam: varend restaurant

Boot avondDit is de enige klassieke salonboot in Amsterdam die 's avonds als varend restaurant door de grachten vaart! Na een feestelijk welkomstdrankje geniet u aan uw prive tafel van een exclusief drie-gangen a la carte diner, dat wordt opgehaald bij een gerenommeerd restaurant. De ideale gelegenheid om uw partner of zakenrelaties mee te verrassen. De dinner cruises zijn al te reserveren vanaf 2 personen. Als u met een grotere groep bent kunt u ook de hele boot huren en uw eigen avond en tijden kiezen. Betaalbare luxe!

Meer informatie over de dinner cruise

diner voor tweeDe dinner cruise begint om 19.30 uur. U mag zelf een tafel uitzoeken en alle tafels bevinden zich aan het raam; prachtig uitzicht gegarandeerd. Privacy is ook gegarandeerd: u zit niet met andere mensen aan tafel. Het diner wordt bereid in een uitstekend restaurant en elke gang wordt vers aan boord gebracht. Na het diner is er tijd voor koffie en thee en eventueel een digestief. De cruise duurt in totaal 2 uur en drie kwartier en eindigt om 22.15 uur. Een onvergetelijke avond, en betaalbaarder dan u wellicht zou denken.

Meer info, tickets en prijzen: www.amsterdamjewelcruises.nl

Adresgegevens en plattegrond

Amsterdam Jewel Cruises
Singel 235, Amsterdam
T 020-4221385
www.amsterdamjewelcruises.nl

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl