Skip to main content

Casa Rosso

Casa Rosso is een theater met non-stop erotische live shows voor een gevarieerd publiek. Dit theater bestaat al meer dan 50 jaar en is herkenbaar aan de bekende roze olifant. Casa Rosso is het hart van De Wallen: het epicentrum van erotisch entertainment! De ene na de andere erotische performance zal, op elegante wijze, speciaal voor het gevarieerde publiek op het podium (met veel oh’s en ah’s) worden uitgevoerd. Er zijn solo- en duo-optredens, indrukwekkende paaldansacts en shows met humor en interactie.

Wist je dat Casa Rosso ongeveer door evenveel mannen als vrouwen bezocht wordt? Neem gerust plaats in een rode fluwelen stoel en aanschouw de erotische hoogstandjes in dit bijzondere theater. In Casa Rosso zijn maar liefst 184 zitplaatsen. Hier moet je geweest zijn, al is het maar om erover mee te kunnen praten. Daarbij zou het zomaar wel eens het ‘hoogtepunt’ van je bezoek aan Amsterdam kunnen zijn!

Vrijgezellenfeest bij Casa Rosso

Casa Rosso is een populaire plek voor vrijgezellenfeesten. De aanstaande bruidegom of bruid mag gratis naar binnen én mag op het podium meedoen, mits hij/zij verkleed is. Mocht daarna medische assistentie nodig zijn, ga dan aan de overkant nog even naar de verpleegsters in de Hospital Bar of bezoek de Bananenbar, waar schaarsgeklede dames voor een extra fooi graag een erotische "show" geven. Hierbij, het was te verwachten, spelen bananen een grote rol. Casa Rosso heeft naast het theater meerdere locaties op de Oudezijds Achterburgwal, waaronder ook de enige peepshow in Nederland.

Nieuwsbrief