• Home
  • GRATIS
  • Gratis plattegrond

Gratis plattegrond Amsterdam

Gratis plattegrond Amsterdam CentrumMet onze gedetailleerde gratis plattegrond maakt u een stadswandeling langs interessante bezienswaardigheden. Een beschrijving van de bezienswaardigheden staat op de plattegrond: zo bent u uw eigen gids. Op de wandelroute geven wij u tips voor de leukste winkels, musea, restaurants, lunchrooms, proeflokalen, cafes, bars en theaters in Amsterdam.

Bekijk een klein A4 voorbeeld van de plattegrond van de oude binnenstad of van de Jordaan en de grachtengordel.

Adressen waar de gratis plattegrond verkrijgbaar is

Restaurant-Cafe In de Waag op de Nieuwmarkt: dagelijks open van 10.00-23.00 uur en op loopafstand van het Centraal Station: de ideale start van uw dagje Amsterdam.

Brasserie Schiller
op het Rembrandtplein: als u parkeert in de parkeergarage van het stadhuis (Stopera) is Brasserie Schiller het perfecte startpunt van uw wandeling.

Stadhuis Stadsdeel Centrum, Amstel 1, Amsterdam. Bij het Voorlichtingsloket (ingang Waterlooplein/Burgerzaken).
NV Zeedijk, Zeedijk 47, Amsterdam. Telefoon: 020-6258467
Wijkcentrum d'Oude Stadt, Nieuwe Doelenstraat 55, Amsterdam, Telefoon: 020-6382205

De plattegrond van Amsterdam is ook verkrijgbaar bij alle winkels, lunchrooms, proeflokalen, restaurants, musea en hotels die op deze website vermeld staan. Let op: in de hotels kunnen alleen gasten die daar verblijven een gratis plattegrond ophalen. De plattegrond van Amsterdam is verkrijgbaar in het Engels en Nederlands.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl