Moordwandeling

RechercheursOud-rechercheur Ton vertelt met humor spannende verhalen uit de tijd van Appie Baantjer en Bureau Warmoesstraat.

Duur: 1,5 uur
Prijs: € 11,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Kleinere groepen betalen € 138,00

"Was erg geslaagd zaterdag! Leuke, humoristische rondleiding van de oud-rechercheur."

De wandeling begint bij de Warmoesstraat en gaat via de ooit beruchte Zeedijk naar de Binnenbantammerstraat. Wat gebeurde er in de jaren ’80 nu werkelijk op en rond de Zeedijk? Hoe was de sfeer met dichtgetimmerde panden en drugsdealers? Wat gebeurde er in Chinatown? Op welke plekken zijn moorden gepleegd en waarom? Laat je alle ins en outs vertellen door een ervaren man gedurende deze fascinerende moordwandeling! Ton was maar liefst 30 jaar rechercheur bij het bekendste politiebureau van Amsterdam: Bureau Warmoesstraat. Inmiddels is hij gepensioneerd, maar hij komt nog vaak op de Zeedijk. Ton vindt het leuk om jullie door zijn buurt rond te leiden en hij vertelt zijn verhalen met veel droge humor. Een lach en een traan.

Reserveer de wandeling met een oud-rechercheur

Ton moordwandeling

Neem contact op voor een reservering of meer informatie. Optioneel: Ton neemt jullie graag mee voor een drankje in zijn stamcafé (kosten voor drankjes niet inbegrepen). Mochten jullie met meer dan 20 personen een moordwandeling willen maken, dan denken wij graag mee hoe dit op een leuke manier geregeld kan worden. Combineer de moordwandeling bijvoorbeeld met een bierproeverij, een likeurproeverij, of een rondvaart met korting.

Reacties op de moordwandeling

"De wandeling was leuk en grappig, de oud-rechercheur was heel aardig en super geduldig. Zeer tevreden!"
"De verhalen waren erg leuk en hij heeft ons mooie stukjes Amsterdam laten zien. Voor herhaling vatbaar en aan te bevelen bij anderen."
"Het was top! Je ziet dat stukje Amsterdam op een heel andere manier."
"De rondleiding was fantastisch, mijn vrienden hebben genoten en zijn van plan dit nog eens te doen daar je in 1,5 uur lang niet alles gezien hebt."
"Vooral de manier waarop en de humor van de oud-rechercheur maakte deze tour extra bijzonder."
"Het was erg leuk en interessant. Dank aan de rechercheur, hij vertelde zeer enthousiast, alsof hij heimwee had naar die tijd."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl