Vriendinnenuitje Jordaan

Jordanees eetcaféEen middag vol gezelligheid en lekker eten, waarbij je samen de gezelligste buurt van Amsterdam ontdekt.

NIEUW ARRANGEMENT! Gezellig bijkletsen tijdens dit uitje door de Jordaan. Starten met overheerlijke Braziliaanse koffie en brigadeiros, volgens TripAdvisor (en ons!) het #1 dessert in Amsterdam. Vervolgens een wandeling door de bekendste buurt van Amsterdam en aansluitend een diner bij een gezellig Hollands eetcafé. Uniek: dit uitje is ook met 2 personen te reserveren!

Duur: 6 uur
JordaanspeurtochtPrijs: € 59,00 per per persoon, 5 personen of meer: € 49,00 per persoon

Gezellig en relaxed vriendinnenuitje

Tijdens het vriendinnenuitje is er volop gelegenheid om bij te kletsen! Om 14.30 uur worden jullie verwacht bij Sweet Bob voor overheerlijke Braziliaanse koffie/thee en brigadeiros om de middag goed te beginnen. Na dit ontvangst is het tijd voor actie! Bij Sweet Bob leggen wij een pakket voor jullie klaar met de Jordaan ontdekkingstocht. Onderweg leren jullie iets van de stad en daarnaast komen jullie veel bijzondere winkels en gezellige cafeetjes tegen. Vriendinnenuitje JordaanRond 18.00 uur worden jullie verwacht bij een gezellig Jordanees eetcafé voor een heerlijk diner.

Reserveer het vriendinnenuitje

Bovengenoemde prijs is inclusief: koffie/thee en brigadeiros, compleet verzorgde ontdekkingstocht met tips tijdens de route en Hollands diner. Dranken tijdens het diner zijn niet inbegrepen en kunnen ter plaatse worden betaald. Het vriendinnenuitje kan op alle dagen van de week gereserveerd worden en is ook geschikt als vrijgezellenuitje. Neem voor meer informatie of reserveringen vrijblijvend contact met ons op. Telefoon: 020-6238622 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl