Kinderspeurtocht

KinderspeurtochtAmsterdam niet geschikt voor kinderen? Niets van waar! Deze speurtocht is voor speurneuzen van 6 t/m 12 jaar. Tijdens de tocht worden onderwerpen behandeld als de VOC en de Gouden Eeuw, Chinatown en De Dam. Een leuke wandeling voor kinderen én ouders. Of voor een schoolreisje.

Duur: ongeveer 2 uur
Prijs: € 25,00 per groep/team (van 4/5 personen)
Vanaf 5 personen (kleinere groepen: minimum € 25,00)

"Net teruggekomen uit de heerlijke en supermooie stad Amsterdam. Met de speurtocht in onze hand hebben we daar met onze kinderen een supertijd gehad."

De wandelroute loopt langs de Nieuwmarkt, het beroemde Chinatown, de Zeedijk, het Damrak en oude grachten. De vragen zijn leerzaam en leuk. Alle zintuigen staan op scherp; de kinderen zullen opdrachten moeten doen om de vragen te kunnen beantwoorden. Zo leren ze op een interactieve manier over de oude stad! Een perfecte activiteit in Amsterdam tijdens de schoolvakantie of een verjaardagspartijtje.

De speurtocht betreft een kant en klaar pakket waarmee jullie op pad kunnen gaan wanneer jullie zelf willen; jullie doen de speurtocht op eigen gelegenheid. De speurtocht bestaat uit een stevige beschermmap, de speurtocht met tekst en kleurenfoto's bij de stoppunten en een antwoordformulier. Op een geplastificeerde plattegrond staan de wandelroute en de stoppunten duidelijk aangegeven. Ook ontvangen jullie een pen en de juiste antwoorden in een gesloten envelop. Zo kunnen jullie achteraf zelf beoordelen hoeveel vragen juist beantwoord zijn. Het speurtochtpakket mogen jullie houden na afloop en hoeven jullie niet weer in te leveren.

De kinderspeurtocht is erg geschikt als (onderdeel van) een schoolreis naar Amsterdam. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Bestel de kinderspeurtocht

Je kunt de kinderspeurtocht telefonisch of per mail bij ons bestellen. Geef dan a.u.b. ook aan om hoeveel personen het gaat en eventueel of het om een schoolbezoek gaat. Wij versturen de pakketten per post tegen een vergoeding van de verzendkosten (€ 4,55 voor de postzegels) maar je kunt het pakket bij ons kantoor aanschaffen. Kijk op de contactpagina voor het adres en onze contactgegevens.

Reacties op de kinderspeurtocht

"Wat een fantastische speurtocht. Met een overzichtelijke kaart, interessante informatie en leuke vragen, langs alle belangrijke bezienswaardigheden in het centrum van Amsterdam. Een betere manier om de stad echt goed te leren kennen is er wat ons betreft niet!"

"We hebben met de kinderen een heerlijke dag in Amsterdam doorgebracht, waarbij we de speurtochtroute hebben gelopen. Absoluut de moeite waard!"

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl