Whiskyproeverij

WhiskyproeverijEen introductieproeverij of proeverij voor gevorderden: kom zes verschillende whiskies proeven in dit gezellige whiskycafé op de Zeedijk. Er wordt een aantal verschillende whiskies geschonken waarbij je uitleg krijgt over herkomst en smaak. Bij de proeverij worden kazen, dadels, worst en chocolade geserveerd.

Duur: ruim anderhalf uur
Prijs: € 32,50 per persoon
Aantal personen: vanaf 4

"Was echt prima! Hebben 6 whisky’s mogen proeven en tussendoor heerlijke lekkernijen gekregen. De uitbater was uitermate aardig en wist veel te vertellen."

Whiskyproeverij met een groepHet assortiment bestaat uit meer dan 100 whisky's. Zowel voor de beginnende whiskydrinker als voor de gevorderde liefhebber is er voldoende keuze. Niet alleen Schotse whisky maar ook Ierse, Amerikaanse, Japanse (en een enkele Nederlandse) whisky sieren de planken. De enthousiaste gastheer laat je dit fantastische product proeven en deelt graag zijn kennis met zijn gasten. Er zijn introductieproeverijen maar ook proeverijen voor whisky liefhebbers die al veel verstand van zaken hebben; de gevorderde proeverij is iets duurder en is ook op maat te maken. Overleg met ons wat er mogelijk is. Het is eventueel ook mogelijk om een whiskyproeverij te organiseren op de locatie van jouw keuze.

Whiskyproeverij reserveren

Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact met ons op via telefoon of e-mail.

Michael whiskyWhiskyproeverij op inschrijving
Hij is er weer: de whiskyproeverij met open inschrijving bij Café ZILT! Nu kan je ook alleen, met z'n tweeën of drieën deelnemen en met andere geïnteresseerden alle ins en outs van whisky te weten komen; gastheer Michael vertelt je dit graag met heel veel passie. Een aanrader! Neem voor reservering contact met ons op. Voorlopig geplande datum hiervoor: 17 februari 2019 van 17.00 tot 18.30 uur. Kosten: € 32,50 per persoon.

Reacties op de whiskyproeverij

"De whiskyproeverij was uitstekend! Leuk, informatief en bovenal lekker! De hapjes waren een heerlijke toevoeging! Een echte aanrader, vooral voor die prijs!"

"Proeverij was top! Michael was gastvrij, whisky's waren super en er zaten ook een aantal lekkere hapjes bij de proeverij. Het is ons bijzonder goed bevallen."

"Het was erg goed verzorgd. Lekkere whiskey, leuk café en aardige bediening."

"Het was superleuk. De meneer die over de whisky's vertelde, de service, de hoeveelheid whisky die we mochten proeven, alles was hartstikke leuk! Echt een 10 uit 10. Zeker een aanrader en goede prijs."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl