Whiskyproeverij

Whiskyproeverij AmsterdamEen introductieproeverij of proeverij voor gevorderden: kom zes verschillende whiskies proeven in dit gezellige whisky café op de Zeedijk. Er wordt een aantal verschillende whiskies geschonken waarbij u uitleg krijgt over herkomst en smaak. Bij de proeverij worden kazen, dadels, worst en chocolade geserveerd.

Duur: ruim anderhalf uur
Prijs: € 32,50 per persoon
Aantal personen: vanaf 4

"Was echt prima! Hebben 6 whisky’s mogen proeven en tussendoor heerlijke lekkernijen gekregen. De uitbater was uitermate aardig en wist veel te vertellen."

Whiskyproeverij met een groepHet assortiment bestaat uit meer dan 100 whiskies. Zowel voor de beginnende whiskydrinker als voor de gevorderde liefhebber is er voldoende keuze. Niet alleen Schotse whisky maar ook Ierse, Amerikaanse, Japanse (en een enkele Nederlandse) whisky sieren de planken. De enthousiaste eigenaren laten u dit fantastische product proeven en delen graag hun kennis met u. Er zijn introductieproeverijen maar ook proeverijen voor whisky liefhebbers die al veel verstand van zaken hebben. Het is ook mogelijk om een whiskyproeverij te organiseren op de locatie van uw keuze.

Whiskyproeverij reserveren

Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact met ons op via telefoon of e-mail.

Reacties op de whiskyproeverij

"De whiskyproeverij was uitstekend! Leuk, informatief en bovenal lekker! De hapjes waren een heerlijke toevoeging! Een echte aanrader, vooral voor die prijs!"

"Proeverij was top! Michael was gastvrij, whisky's waren super en er zaten ook een aantal lekkere hapjes bij de proeverij. Het is ons bijzonder goed bevallen."

"Het was erg goed verzorgd. Lekkere whiskey, leuk café en aardige bediening."

"Het was superleuk. De meneer die over de whisky's vertelde, de service, de hoeveelheid whisky die we mochten proeven, alles was hartstikke leuk! Echt een 10 uit 10. Zeker een aanrader en goede prijs."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl