Whiskyproeverij

Whiskyproeverijen in AmsterdamDeze gezellige locatie in het sfeervolle hart van Amsterdam biedt whiskyproeverijen voor beginners en gevorderden. Een whiskyproeverij bestaat uit 6 verschillende whiskies, waarbij een whisky-kenner enthousiast uitleg geeft over herkomst en smaak. Bij de whiskies worden bijpassende snacks geserveerd, zoals kazen, dadels, worst en chocolade. Het grootste assortiment whisky in Amsterdam en omstreken!

Duur: 1,5 à 2 uur
Prijs: € 36,00 pp (beginners) of € 41,00 pp (gevorderden)
Aantal personen: vanaf 4
Minder dan 4 personen? Kijk in onze evenementenkalender wanneer er weer een proeverij met open inschrijving (à € 37,50 per persoon) plaatsvindt!

"Uitstekend! Leuk, informatief en bovenal lekker! De hapjes waren een heerlijke toevoeging! Een echte aanrader, vooral voor die prijs!"

Whiskyproeverijen voor iedereen

Whiskyproeverijen AmsterdamHet assortiment bestaat uit maar liefst 127 bijzondere whisky's. Zowel voor de beginnende whiskydrinker als voor de gevorderde liefhebber is er ruime keuze. Niet alleen Schotse whisky maar ook Ierse, Amerikaanse, Japanse (en een enkele Nederlandse) whisky sieren de planken. Enthousiast gastheer én whisky-kenner Michael laat je dit fantastische product proeven en deelt graag zijn kennis met zijn gasten. De introductieproeverijen zijn voor iedereen interessant, zélf voor mensen die denken dat ze niet van whisky houden. Uiteraard zijn er ook proeverijen voor echte whisky-liefhebbers die al veel verstand van whisky hebben. Het is zelfs mogelijk om de proeverij een bepaald thema te geven. Whiskyproeverij op een boot? Of whisky proeven op locatie? Het kan allemaal, neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Reserveer een whiskyproeverij

Wiskyproeverij in Amsterdam gegeven door een whiskykennerNeem voor meer informatie en beschikbaarheid contact met ons op via telefoon of e-mail.

Reacties

"De proeverij was top! Michael was gastvrij, whisky's waren super en er zaten ook een aantal lekkere hapjes bij de proeverij. Het is ons bijzonder goed bevallen."
"Het was erg goed verzorgd. Lekkere whiskey, leuk café en aardige bediening."
"Het was superleuk. De meneer die over de whisky's vertelde, de service, de hoeveelheid whisky die we mochten proeven, alles was hartstikke leuk! Echt een 10 uit 10."
"Was echt prima! Hebben 6 whisky’s mogen proeven en tussendoor heerlijke lekkernijen gekregen. De uitbater was uitermate aardig en wist veel te vertellen."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl