Mauro Mansion

Mauro Mansion is gevestigd in een klassiek 16e eeuws grachtenpand. Het statige pand heeft een veelbewogen geschiedenis en staat bekend als het Roemer Visscher Huis. Eigenaren Berry en Marcel heten je graag op persoonlijke wijze welkom. Mauro Mansion is met zijn ontspannen en romantische sfeer het ideale startpunt om de stad te ontdekken. De 9 kamers hebben elk een unieke, moderne inrichting en een eigen badkamer. Faciliteiten voor koffie en thee zijn aanwezig op alle kamers. 's Ochtends wordt een heerlijk vers ontbijt geserveerd voor slechts € 7,50 per persoon.

Ontspan in dit prachtige rustige hotel op slechts 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Met uitzicht op de gracht van de Geldersekade tussen de Schreierstoren en de Waag op de Nieuwmarkt. Een perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen. De Dam met het Koninklijk Paleis liggen op slechts 10 minuten lopen. Het hotel is omringd door restaurants, cafés en tramhaltes en veel bezienswaardigheden zijn binnen handbereik. Mauro Mansion is meer dan alleen een accomodatie: de persoonlijke service van Berry en Marcel gaat namelijk zoveel verder dan die van de grote hotelketens. Zij garanderen een onvergetelijk verblijf!

Voorzieningen

Het hotel heeft een gezellig terras. Alle kamers en openbare ruimtes zijn rookvrij en voorzien van een kluisje, verwarming en gratis WiFi. Bagage-opslag is mogelijk. Het hotel heeft geen lift, maar er zijn wel kamers op de begane grond beschikbaar voor gasten die geen trappen kunnen lopen.

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!