• Home
  • GRATIS
  • Gratis wandelroutes

Gratis wandelroutes in de oude stad

English version available. Wees je eigen gids en maak met onze gratis plattegrond een mooie wandeling in Amsterdam Oude Stad. Er zijn drie verschillende wandelingen: één door de Jordaan en over noordelijke grachten, één over de zuidelijke grachten en één door Middeleeuws Amsterdam, het oudste gedeelte van de stad. Volg de route langs de stoppunten A t/m J, of begin ergens halverwege; alle drie de routes lopen in een ronde, dus waar je begint daar eindig je ook. Klik op één van de wandelroutes hieronder om meer informatie per stoppunt te lezen en via het printicoon kan je deze uitgebreide informatie bij de wandelroute gemakkelijk uitprinten en meenemen. Veel wandelplezier!

Wandelroute Jordaan en noordelijke grachten

Wandelroute Jordaan en grachten Noord

Wandel langs de Jordaanse grachten, bezoek de unieke kleine restaurantjes en vergaap je in de stille hofjes waar je de drukte van de stad heel even vergeet.

Lees meer

Wandelroute door de oude binnenstad

Wandelroute Oude Binnenstad

Ontdek de veelzijdigheid van de oude binnenstad: de unieke bezienswaardigheden, gezellige winkelstraten en culinaire hoogstandjes in Middeleeuws Amsterdam.

Lees meer

Wandelroute over de zuidelijke grachten

Wandelroute Grachten Zuid

Ontdek met deze wandelroute de statige grachten, ga winkelen in De 9 Straatjes, bezoek een grachtenmuseum en geniet van een drankje met prachtig uitzicht.

Lees meer

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl