Kinderspeurtocht Oude Stad

Amsterdam niet geschikt voor kinderen? Echt wel! Deze wandeltocht is superleuk voor kinderen van 6 t/m 12 jaar én ouders. Een perfect corona-proof uitje tijdens de voorjaarsvakantie.

Route van de speurtocht

De wandelroute loopt langs de Nieuwmarkt, Chinatown, de Zeedijk en de Dam. Bij elk stoppunt leren de kinderen al lezend, puzzelend en rekenend over de geschiedenis van Amsterdam. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en komt onder andere langs oude stadspoorten, het kleinste huis, het Paleis op de Dam en de boeddhistische tempel.

Inhoud speurtochtpakket

De speurtocht bestaat uit een stevige beschermmap en een beschrijving van de stoppunten met kleurenfoto's. Op de geplastificeerde plattegrond staan de wandelroute en de stoppunten duidelijk aangegeven. Ook ontvang je een pen en de juiste antwoorden in een gesloten envelop zodat je achteraf kunt kijken hoe je gescoord hebt.  Met deze speurtocht steun je ons buurtproject en de promotie van de lokale ondernemers.

Speurtocht bestellen

Het pakket kost € 25,00 en dat is inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Je kunt ermee op pad wanneer je wilt en uiteraard mag je het materiaal houden. Er is ook een kinderspeurtocht door de Jordaan. Vul onderstaand formulier in en ontvang het speurtochtpakket thuis. Voor 17.00 besteld: dezelfde dag verzonden via PostNL. Wil je vandaag of morgen op pad? Neem contact met ons op.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld


Kinderspeurtocht Amsterdam
  • ca. 2,5 uur

  • 6 t/m 12 jaar

  • € 25,00

  • direct verzonden

  • "Wat een fantastische speurtocht. Een overzichtelijke kaart, interessante informatie en leuke vragen, langs alle belangrijke bezienswaardigheden. Een betere manier om de stad te leren kennen is er wat ons betreft niet!"

  • "We hebben met de kinderen een heerlijke dag doorgebracht, waarbij we de speurtochtroute hebben gelopen. Absoluut de moeite waard!"

  • "Net teruggekomen uit Amsterdam. Met de speurtocht in onze hand hebben we daar met onze kinderen een supertijd gehad."

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!