Running Dinner in Amsterdam

Running dinnerDe oude stad van Amsterdam kent zóveel leuke restaurantjes; die zou je eigenlijk allemaal eens moeten proberen! Verras jouw groep met een Running Dinner: een heerlijk driegangendiner waarbij je iedere gang in een ander restaurant voorgeschoteld krijgt. Lopend, fietsend of varend: alles is mogelijk.

Duur: 4 tot 5 uur
Prijs: € 49,50 per persoon
Vanaf 10 personen (kleinere groepen: minimum € 495,00)

"Het was enorm goed bevallen, ze waren zeer tevreden met alles, de schipper, de restaurants, helemaal top. We komen graag weer, bedankt voor de organisatie."

Diner in drie verschillende restaurants

SaladeWij stellen samen met jou een combinatie van de leukste en gezelligste eetcafés en restaurants samen waar jullie voor-, hoofd- en nagerecht gaan eten. Tussen de gerechten lopen jullie naar het volgende restaurant, zodat jullie het eten kunnen laten zakken en weer plaats hebben voor de volgende gang! Wij bieden een grote keuze aan restaurants en zorgen ervoor dat zij middels een leuke route met elkaar verbonden zijn. Het is ook mogelijk om de groep tijdens het running dinner met de fiets of met een privé boot te verplaatsen.

Running Dinner met gids

Tijdens het lopen naar de verschillende restaurants meer over de Oude Stad te weten komen? Een gids die Amsterdam op zijn duimpje kent en jullie kan rondleiden tussen de gangen door is een mooie toevoeging aan het running dinner. Het is ook is het mogelijk om dit arrangement uit te breiden tot een Running Dinner Cruise; jullie varen dan in een salonboot van restaurant naar restaurant voor de verschillende gangen terwijl je kunt genieten van een rondvaart over de Amsterdamse grachten. De Running Dinner Cruise is uiteraard ook te combineren met een gids!

Reserveer het Running Dinner

Bovengenoemde prijs is inclusief voor-, hoofd- en nagerecht bij drie verschillende restaurants, reserveringskosten en BTW. De prijs is exclusief dranken tijdens het diner; deze kunnen jullie ter plaatse afrekenen of na afloop middels een verzamelfactuur betalen. De prijs van uitbreidingen (met gids, per boot) is afhankelijk van jouw wensen en de groepsgrootte. Wij rekenen het graag vrijblijvend voor je uit. Neem voor meer informatie of reserveringen contact op.

Reacties op het Running Dinner

"De restaurants waren prima en het eten erg lekker. Een aantal mensen komt uit Amsterdam maar zij waren nog nooit bij Haesje Claes en Brasserie Harkema geweest en gaan er zeker nog een keer naar terug. Het is echt iets om nog een keer te doen met de hele groep."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl