Privé diner in theater

Diner voor groepen in theater in AmsterdamEen bijzonder ‘operadiner’ of high tea in een sfeervol, intiem theater in hartje Amsterdam.
Heeft u iets te vieren? Het Amsterdams Marionetten Theater verzorgt speciaal voor uw gezelschap een opera diner, een opera high tea of een receptie, op een door u gewenste datum.

Duur: ca. 3 uur
Prijs: In overleg
Aantal gasten bij dineropstelling: 12 - 52

De tafels zijn feestelijk gedekt, de zaal is met kaarsen verlicht... Tussen de gangen van het diner door voeren de klassieke lindenhouten marionetten een opera voor u op. Ook een kort 'theatraal intermezzo' van enkele scenes is mogelijk. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een receptie of diner zonder theaterprogramma.
Voor kleine gezelschappen zijn er ook rondleiding door het atelier en achter de schermen.

Sfeervolle locatie voor uw diner

private dinner marionetten theater amsterdamHet Amsterdams Marionetten Theater ligt centraal, vlakbij de Nieuwmarkt, het hart van de oude binnenstad. De intieme en sfeervolle theaterzaal - een voormalige smederij - is flexibel qua inrichting en is ook zeer geschikt voor presentaties en lezingen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde cateraars. Het theater bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station, de Dam en het Waterlooplein. Er is een aantal parkeerterreinen en een parkeerplaats voor touringcars vlakbij, en het theater is ook bereikbaar per (antieke) rondvaartboot.

Informatie en reserveringen

Neem voor informatie, beschikbaarheid en referenties vrijblijvend contact met ons op.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl